Den Lille Gourmetaften: BOURGOGNE, BOBLER OG BENNORTH
Den Lille Gourmetaften: BOURGOGNE, BOBLER OG BENNORTH
Den Lille Gourmetaften: BOURGOGNE, BOBLER OG BENNORTH
Kære medlem af Dansk Erhvervs Vinklub
Vi tillader os at kalde dette arrangement for "Den Lille Gourmetaften" - for det bliver lidt ud over det sædvanlige. Vi skal opleve en syvtallig symfoni af vine fra Bourgogne - og en enkelt schprudlende overraskelse fra den nye verden.
- Tidspunkt: Torsdag den 19. juni kl. 17.00
- Sted: Cafe Tietgen
- Vin: Bourgogne
- Mad: Boeuf Bourguignon a la Bennorth
- Goodiebag: Generalforsamling
Chefkok Tommas Bennorth tryller med burgundiske lækkerier. Og midt i det hele holder vi en kort, ukritisk og applausfyldt generalforsamling.
Sigurd Müllers Vine har taget den lange rejse fra deres hovedsæde i Nordens Paris og besøger os i Café Tietgen. Sigurd Müller forsyner landets bedste hoteller og restauranter med især franske vine.
Vinsmagningens dagsorden:
- Meursault Le Limousin, Bader Mimeur, Château de Chassagne Montrachet
- Chassagne Montrachet, Bruno Colin
- Gevrey Chambertin, Camus Père & Fils
- Chambolle Musigny Les Chardannes, Domaine des Beaumont
- Vosne Romanée, Domaine Faiveley
- Morey Saint Denis 1. Cru Les Millandes, Pierre Naigeon
- Mazoyeres Chambertin Grand Cru, Domaine Henri Richard
Generalforsamlingens dagsorden (jf. vedtægterne):
1. Valg af dirigent, der ikke må være medlem af bestyrelsen
2. Præsidentens beretning
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
4. Vedtagelse af budget, herunder fastsættelse af kontingent*
5. Indkomne forslag
6. Valg af bestyrelse
7. Valg af revisor
8. Eventuelt
Vedr. kontingent foreslår bestyrelsen at kontingentet, der har været uændret i 16 år, hæves fra 40 til 50 kroner pr medlem pr måned.
VH
DANSK ERHVERVS VINKLUB
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.