;

TAK FOR ET FANTASTISK FOLKEMØDE 2025

Dansk Erhverv var igen i år stærkt tilstede til Folkemødet med to scener med underholdende og indsigtsfulde debatter, events, talks og meget andet. Vi samlede politikere, erhvervsledere, beslutningstagere og mange andre til at dele ideer, viden og visioner om fremtidens løsninger. Det skabte en levende ramme for mødet mellem mennesker, erhvervslivet og beslutningstagere.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til Folkemødet 2026.

FOLKEMØDET 2025

Du kan se eller gense højdepunkterne fra Folkemødet 2025 herunder:

Til Folkemødet 2025 stillede vi skarpt på, hvordan danske og europæiske virksomheder kan styrke deres position i en global økonomi, og vi diskuterede de vilkår, der skal til for at understøtte vækst og innovation. Vi diskuterede rammevilkår for grøn omstilling, medier, iværksættere og e-handel, og så på de store virksomheders betydning or konkurrenceevne og velfærd. Gennem debatter, quizzer og samtaler undersøgte vi, hvordan vi bedst styrker erhvervslivets rammevilkår.

Giganterne i Danmark

Børsens Kasper Kildegaard modererede os igennem en spændende debat blandt fem CEO’s fra nogle af landets største virksomheder og økonomiminister Stephanie Lose, der talte om virksomhedernes rolle i Danmark. 

Panelet bestod af CEO Helle Østergård, Danske Commodities, VP Global Head of Public Affairs & Patient Relations Troels Rye-Andersen, Novo Nordisk, CEO Carsten Egeriis, Danske Bank, Group CEO Kasper Fangel, ISS, adm. direktør Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv, & Stephanie Lose, økonomiminister, Venstre​.

CEO-talk

Med Natasja Crone, TV2, som moderator, inviterede vi fem CEO’s på scenen for at drøfte, hvordan de sikrer konkurrencekraften i en turbulent tid.

Talken bestod af Group CEO, Johan Kirstein Brammer, TRYG, Group CEO, Gert Vinther, Norlys, Group CEO, Thomas Jul, KMD, CEO, Anna Porse Nielsen, Producentforeningen, & CEO, Bianca Bruhn, Google Danmark.

Mediedirektørernes presseloge

Vi inviterede mediedirektørerne til en højaktuel debat om frie mediers rammevilkår. På scenen var nyhedsdirektør Ulla Pors, TV2 Danmark, adm. direktør Olav Terjeson Sandnes, TV2 Norge, adm. direktør Stig Ørskov, JP/Politikens Hus, & adm. direktør Stine Kendal, Dagbladet Information, der sammen tog temperaturen på mediernes tilstand.

Løhdes Laboratorium

Sundhedspolitiske debatter sydede og boblede, da vi slog dørene op til Løhdes Laboratorium. Sundhedsminister Sophie Løhde stod i spidsen, da der blev diskuteret sundhedsreform, sundhedsvæsenets nuværende tilstand, og hvordan vi sikrer sammenhæng på tværs i fremtidens sundhedsvæsen.

Den Store Bymidtequiz

Humøret var højt til den store bymidtequiz, hvor Signe Molde bød Martin Lidegaard, Radikale Venstre, og Inger Støjberg, Danmarksdemokraterne, på scenen til en dyst om bymidterne i land og storby.

Under skarp ledelse af Signe Molde, blev Lidegaard og Støjberg quizzet i, hvordan de ville sætte ind for at skabe flere attraktive bymidter, der kan øge beskæftigelse, styrke erhvervslivet og tiltrække uddannelsessøgende unge.

Chokoladeafgiften fra 1922

Behøver vi egentlig en afgift på chokolade? Den debat tog vi, da vi inviterede politikere, bagere, detailhandel og rådgivere på scenen til en debat om de regler og krav, der stilles til import af chokoladeprodukter.

Mens chokoladeafgiften blev diskuteret, serverede bagermestrene chokolade til debattens tilskuere.

Kulturel fredagsbar

Fredagsprogrammet blev afrundet med en kulturel fredagsbar med Anna Ingrisch som vært. På scenen deltog kulturminister Jakob Engel-Schmidt og Rane Willerslev til en snak om kunsten og kulturens betydning.

Sandhedens time

Til Sandhedens Time kunne du finde Anna Ingrisch og Jakob Ellemann-Jensen i en interessant samtale om hans skift fra minister til lobbyist.

Ellemann fortalte blandt andet om oplevelsen af at være på Folkemødet som lobbyist fremfor minister.

Unge iværksættere under 18

Iværksætteri var på dagsordenen, da vi inviterede til debat om unge iværksættere, og hvordan vi kan gøre Danmark til verdens bedste iværksætterland.

TAK FOR I ÅR!

Fra alle os i Dansk Erhverv skal lyde et stort tak til alle paneldeltagere, oplægsholdere og engagerede tilskuere.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen i 2026!

VIL DU SE MERE OM PROGRAMMET FOR 2025?

FOLKEMØDET 2025 PROGRAM

SE ELLER GENSE DANSK ERHVERVS PROGRAM PÅ FOLKEMØDET 2025

Du kan se eller gense højdepunkterne for Folkemødet 2024 herunder:

Christiansborg i erhvervspraktik

Vi mangler faglært arbejdskraft i det danske erhvervsliv. Derfor stod den på dyst i de faglærte discipliner til Folkemødet 2024, hvor Pia Olsen Dyhr (SF), Inger Støjberg (Danmarksdemokraterne) og Morten Dahlin (Venstre) blandt andet skulle agere kok, elektriker og VVS'er. Alt sammen for at skabe opmærksomhed på problematikken ved at mangle faglærte hænder.

CEO-talk med Norlys, Atea, Dagrofa og DFDS

Med Natasja Crone som moderator, satte Dansk Erhverv fire CEO's i en samtale om dét at lede en af Danmarks største virksomheder. De fire topledere talte blandt andet om det danske erhvervslivs rammevilkår og strategier til at navigere i et udfordret Europa, der står over for svingende konjunkturer og mindre arbejdsstyrke.

Iværksætterfrokost under solen

Til Folkemødet satte vi iværksætteri på dagsordenen. Vi samlede iværksættere med vigtige finansieringskilder til en frokost under den blå himmel.

Sammen om Børsen

I 2024 var Dansk Erhverv repræsenteret med to scener til Folkemødet 2024. Vores fokus var bl.a. på at videreformidle Børsens genopbyggelsesprojekt - derfor var det også muligt at komme og klappe det kobbetag, der engang prydede en af Danmarks ældste bygninger.

Tidslinje for Folkemødets udvikling

Har du nogensinde spekuleret over Folkemødets historie? Vi har samlet de vigtigste begivenheder, der banede vejen for Folkemødets opståen i Allinge på Bornholm, i en overskuelig tidslinje.

Dansk Erhverv på Folkemødet

Tak for i år - og på gensyn til Folkemødet 2026

Folkemødet 2025 viste sig fra sin bedste side, da Dansk Erhverv sejlede Børsen til Bornholm og åbnede teltene for debattører, Dansk Erhvervs medlemmer og Folkemødets mange besøgende. 

Vi glæder os til at se dig til Folkemødet i 2026 - hold øje med siden her, hvor vi løbende giver opdateringer i takt med at programmet falder på plads.

  • Folkemødets historie

  • 2011

    I 2011 løber det første Folkemøde af stablen på Bornholm med ca. 5000 deltagere.

  • 2012

    Antallet af deltagere stiger til ca. 15.000.

  • 2013

    Folkemødet har fået vokseværk og i 2013 lægger ca. 25.000 deltagere vejen forbi de mere end 600 arrangementer på årets folkemøde.

  • 2014

    Folkemødet slår deltagerrekorden fra det foregående år og runder ca. 30.000 deltagere.

  • 2015

    Folkemødet 2015 trækker mere end 25.000 mennesker til om dagen og de bliver præsenteret for et officielt program med hele 2724 events.

  • 2016

    100.000 gæster besøger årets Folkemøde. De mange gæster kan glæde sig over et program med 3.000 events.

  • 2017

    Med 100.000 gæster, 3.200 events og over 1.000 arrangører slår årets folkemøde alle tidligere besøgsrekorder.

  • 2018

    Med næsten 3000 events og 113.000 besøg fordelt over fire dage, sætter Folkemødet 2018 igen besøgsrekord.

  • 2019

    2019 er det første år, hvor Folkemødet har et samlet overordnet tema, nemlig FN’s 17 Verdensmål. Og igen år sættes der ny rekord med 114.000 besøgende.

  • 2020

    Årets Folkemøde aflyses på grund af COVID-19.

  • 2021

    Folkemødet 2021 bliver et Folkemøde i coronaens tegn - 8.000 deltagere samles over tre dage til politisk debat i Allinge. Mange af disse bliver streamet på folkemoedet.dk

  • 2022

    Folkemødet kommer stærkt igen i 2022. Der afholdes 2.500 events fordelt på 200 forskellige scener, telte og eventsteder.

  • 2023

    Med besøgsrekord om lørdagen og mere end 2.800 events skrev Folkemødet 2023 sig ind som et af de helt uforglemmelige år.

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. Dansk Erhvervs deltagelse på Folkemødet 2025?

Kommunikation & Presse

Mette Lynge Hansen

Fagchef for strategisk kommunikation