Gemt

Dansk Erhvervs Årsdag

Corona-pandemien lukkede Danmark og store dele af verden ned. Nu står vi som samfund over for en række udfordringer. Der er mange holdninger til, hvordan vi skal løse dem. Men der sker kun noget, hvis nogen handler. Derfor sætter vi fokus på erhvervslivets handlekraft på Dansk Erhvervs Årsdag d. 10. september 2020.

Nyhed

Brug handlekraften, Danmark

I foråret blev det frie marked sat ud af kraft. Store dele af samfundet og erhvervslivet lukkede ned. Hvordan rejser vi os og kommer styrket ud af krisen?  
   
Her spiller dansk erhvervsliv en helt central rolle. Erhvervslivet har en særlig evne til at se muligheder og gøre forhindringer til forretninger. Virksomhederne skaber arbejdspladser og fremgang. Det er nu vi skal bruge vores evne til at handle, sætte vores viden i spil, udnytte vores centrale rolle på klimadagsordenen, anvende vores digitale forspring og vores evne til at samarbejde på tværs af sektorer. 
   
På Dansk Erhvervs Årsdag den 10. september ser vi nærmere på, hvordan erhvervslivets handlekraft og danske styrkepositioner er nøglen til at komme videre. 

Talere
- Statsminister Mette Frederiksen (S)
- Kasper Rørsted, CEO, Adidas
- Jakob Ellemann-Jensen, formand, Venstre
- Rane Willerslev, direktør, Nationalmuseet
- Carl-Johan Dalgaard, overvismand
- Bent Madsen, adm. direktør, BL – Danmarks Almene Boliger
- Marianne Lyngby Pedersen, adm. direktør, Indeks Retail A/S
- André Rogaczewski, adm. direktør, Netcompany
- Jakob Riis, adm. direktør, Falck Danmark A/S

Følg årsdagen via livestreaming
Vi følger naturligvis myndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger om forsamlinger, afstand og hygiejne. Således har vi desværre et meget begrænset antal pladser ved det fysiske arrangement i Øksnehallen. Du kan følge årsdagen via livestreaming - tilmeld dig her.

H.K.H. Kronprinsen overrækker pris

Dansk Erhverv stifter Dansk Erhverv-prisen, der hylder virksomhed, som har udvist ekstraordinær handlekraft.

Prisen uddeles på Dansk Erhvervs Årsdag d. 10. september 2020 og overrækkes af H.K.H. Kronprinsen.

Læs mere om prisen og ansøgning her.

Kontakt os

Kommunikation

Iben Fjordgård Skjærlund

Chefkonsulent