{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Fødevarestyrelsen har i februar igangsat en kontrolkampagne om brugen af fødevarekontaktmaterialer hos bl.a. slagtere, bagere og restauranter.
Fødevarestyrelsens kontrolkampagne om brugen af fødevarekontaktmaterialer vil løbe gennem hele 2018. Formålet med kampagnen er, at undersøge om både detail- og engros fødevarevirksomheder anvender deres fødevarekontaktmaterialer korrekt og ligger inde med den fornødne dokumentation for sporbarhed og anvendelsesområde.
Helt overordnet er det vigtigt, at man kun anvender fødevarekontaktmaterialer til det, de er beregnet til. Alle fødevarevirksomheder bør følge fødevarekontaktmaterialers brugsanvisninger og lign. for at sikre, at der ikke sker afsmitning af uønskede kemiske stoffer til mad og drikke på grund af forkert brug. En isbakke er fx ikke beregnet til varme fødevarer, og en affaldspose er ikke beregnet til opbevaring af fødevarer.
Nedenfor har Dansk Erhverv samlet en række gode råd til de virksomheder, der er i målgruppen for kontrolkampagnen.
Engros-fødevarevirksomheder:
Detail-fødevarevirksomheder:
Brug for hjælp?
Dansk Erhverv afholder et seminar om reglerne for fødevarekontaktmaterialer d. 15. marts 2018 i Århus, hvor der bl.a. vil være oplæg fra Fødevarestyrelsen. Deltagelse er gratis for medlemmer af Dansk Erhverv. Læs mere og tilmeld dig her.
Læs mere om fødevarekontaktmaterialer på Fødevarestyrelsens hjemmeside