{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Igen i år vil Michelin-stjernerne drysse ud over hele Danmark. Men skal det fortsætte, skal der handles, lyder advarslen fra erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.
Restauranterne i den øverste liga med en Michelin-stjerne eller flere har i de seneste år været en driver i gastronomiske revolution, som Danmark har undergået. Gevinsten for de mange virksomheder i turismens værdikæde er stor.
”De dage, hvor Danmark mest var Pommes-Frites-Strasse, er forbi. Vi har nu bredden i forhold til at kunne tilbyde alt fra den gastronomiske superoplevelse til den klassiske hotdog. Og alt det ind imellem. Danmark er blevet kendt for kvalitet, lokale fødevarer og madoplevelser som en væsentlig del af ferien,” siger Lars Ramme Nielsen, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i Dansk Erhverv.
Størst i Skandinavien
I 2017 fik danske restauranter ikke færre end 29 Michelin-stjerner, de svenske fik 26 og Norge, Finland og Island landede til sammen 10 styks.
”Det er imponerende. Men forudsætningen for robuste virksomheder i hotel- og restauranterhvervet er stabile og fair rammebetingelser. Skal der være en sund drift, så kræver det efterspørgsel året rundt. På den baggrund ser vi i Dansk Erhverv meget gerne, at der kommer fuld momsafløftning på området, så forholdene kommer til at minde mere om de forhold, som de samme erhverv har i andre lande,” siger Lars Ramme Nielsen, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i Dansk Erhverv.
Lars Ramme Nielsen tilføjer, at der desuden er et stort behov for at se på tiltag, som kan sikre mere arbejdskraft til turisterhvervene.