{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Fødevarestyrelsen har i marts igangsat en kontrolkampagne om fødevarevirksomheders instruktion af medarbejdere i hygiejnisk håndtering af fødevarer.
Kontrolkampagnen om instruktion af medarbejdere i fødevarevirksomheder startede i marts og vil forsætte resten af 2018. Formålet med kampagnen er, at kontrollere om medarbejdere i fødevarevirksomheder har kendskab til hygiejnisk håndtering af fødevarer samt til personlig hygiejne, for at kunne producere sikre fødevarer.
Tidligere var det et lovkrav, at alle relevante medarbejdere i en fødevarevirksomhed skulle gennemføre et kursus i fødevarehygiejne hos en godkendt kursusudbyder. Denne bestemmelse i fødevarelovgivningen er fjernet. I stedet er kravet nu, at personalet i fødevarevirksomheder skal instrueres eller uddannes i fødevarehygiejne, så det står i rimeligt forhold til det arbejde, de udfører. Instruktionen eller uddannelsen skal ske fra første ansættelsesdag og det er lederens ansvar, at dette sker.