; ;
Gemt

Fine elementer i finanslov

Dansk Erhvervs administrerede direktør Brian Mikkelsen peger på byrde- og afgiftslettelser, som positive elementer i den netop indgåede finanslov.

Nyhed

pressemeddelelse den 30. november 2018

Regeringen og Dansk Folkeparti er netop blevet enige om en aftale om finansloven for 2019. Dansk Erhvervs administrerende direktør Brian Mikkelsen ser især positivt på, at aftalen indebærer en sænkelse af rumvarmeafgiften til gavn for landets hoteller, afgiftslettelser på grænsehandelsfølsomme varer og en afskaffelse af erhvervsaffaldsgebyrer.

”Der er en del godt nyt her i forhold til, at vi får færre byrder og afgifter til gavn for erhvervslivet. Det er godt for vores konkurrenceevne, og det er yderst glædeligt. Der er afgjort tale om gode skridt i den rigtige retning,” siger Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv.

Længere ønskeliste
Brian Mikkelsen peger desuden på, at aftalen gør det mere attraktivt for pensionister at blive på arbejdsmarkedet. 

”Jeg vil ikke lægge skjul på, at vores ønskeliste er noget længere end de elementer, som finansloven leverer på. Men jeg har fuld forståelse for, hvordan politik fungerer. Det er nogle skridt i den rigtige retning ad gangen. Det er dét, vi ser i øjeblikket, og jeg glæder mig over hvert eneste skridt fremad,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

Pressemeddelelse fra Finansministeriet: Aftale om finansloven for 2019 mellem regeringen og Dansk Folkeparti

 

Kontakt

Kommunikation & Presse

Lars Ohlsen

Pressechef