Gemt

Transportuddannelserne er med til DM i Skills 2019 i Næstved Arena

Er du nysgerrig på, hvad transportuddannelserne byder på, skal du kigge forbi DM i Skills 2019, som foregår i Næstved Arena i dagene torsdag den 4. april – lørdag den 6. april.

Nyhed

Dansk Erhverv | UDDANNELSE - 2. april 2019

På DM i Skills finder du transportuddannelsernes stand, som i år viser følgende erhvervsuddan-nelser frem som demonstrationsfag:

• Lageroperatør
• Godschauffør
• Lufthavnsoperatør
• Ambulancebehandler

På transportuddannelsernes stand, som Transporterhvervets Uddannelser (TUR) er ansvarlig for, bliver der rig lejlighed til at indhente information om de mange muligheder for at få en uddannel-se i rygsækken, der giver adgang til en karriere i transportbranchen.

Som besøgende har du bl.a. mulighed for at sætte dig bag rettet ved en af de mange simulatorer, der findes på messen, så du kan få en virkelighedsnær oplevelse af, hvordan det er at manøvrere et større køretøj. Med hjælp fra transportlærlinge kan du således finde ud af, om du har ”skills” til at køre f.eks. en lastbilsimulator, der er stillet til rådighed, ligesom du har mulighed for at prøve en gaffeltrucksimulator eller en kransimulator. Sidstnævnte finder du i roadshow-lastbilen fra kam-pagnen Job i Transport, der vil holde uden for. Derudover stiller Erhvervsskolen Nordsjælland en ambulance ind på standen sammen med en gruppe ambulancebehandlerelever, der vil vise første-hjælpsøvelser til de besøgende og fortælle om, hvordan det er at være ambulancebehandler.

I løbet af dagene til DM i Skills vil der være omkring 300 unge fra erhvervsuddannelserne, som dyster om at blive landets dygtigste inden for deres fag. Udover at lærlingene får mulighed for at vise deres talent, er de også med til at vise Danmark den høje faglighed og den store diversitet, som erhvervsuddannelserne byder på.

Transportbranchen vil gerne være med til at udbrede kendskabet til transportuddannelserne gen-nem bl.a. arrangementer som DM i Skills, hvor fordomme og forkerte forestillinger om faget ud-skiftes med faglig stolthed. Samtidig får alle andre en bedre forståelse for, hvor vigtig de faglærtes arbejde er for samfundet.

Vil du vide mere om transportuddannelserne er du velkommen til at deltage i DM i Skills. Messen er åben og gratis for alle interesserede.

Læs mere om DM i Skills her: https://skillsdenmark.dk/dm-i-skills/dm-i-skills-2019-naestved-2/

Læs mere om transportuddannelserne på TUR’s hjemmeside: https://www.tur.dk/

 

 

Kontakt os