Gemt

Brian Mikkelsen jubler over Trump-besøg

Dansk Erhvervs administrerede direktør Brian Mikkelsen er begejstret over, at den amerikanske præsident, Donald Trump, kommer til Danmark i september. Besøget er guld værd for dansk erhvervsliv, lyder det fra Brian Mikkelsen.

Nyhed

pressemeddelelse den 1. august 2019

Den 2. september besøger den amerikanske præsident Donald Trump Danmark. På dagsordenen er blandt andet fremme af samhandel og investeringer.

”Set med dansk erhvervslivs briller er besøget forrygende godt nyt. USA er ud over at være vores nære allierede også en tæt handelspartner. Vi eksporterer for mere end 125 milliarder kroner til USA. Landet har verdens største økonomi og er vores næststørste eksportmarked. For eksempel life science-virksomhederne har rigtig gode forudsætninger for at få endnu mere ud af det amerikanske marked, og her er præsidentbesøget en gylden mulighed for at åbne dørene for dansk erhvervsliv,” siger Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv.

Får travlt
Brian Mikkelsen minder om, at selv om opmærksomheden naturligvis samler sig om selve Donald Trump, så vil den amerikanske præsident formentligt komme med et stort følge, som kan være et både spændende og givtigt bekendtskab for danske virksomheder.

”Der foregår meget ved statsbesøg ud over det, som kameraernes linser fanger. Der bliver talt meget og intenst på flere niveauer. Der er ingen som helst tvivl om, at der er mange i Danmark, der får travlt med at forberede sig til besøget, og vi i Dansk Erhverv er bestemt ingen undtagelse,” siger Brian Mikkelsen.

Kontakt os

Kommunikation

Lars Ohlsen

Pressechef