Gemt

Test dig selv eller dine medarbejdere i den nye ferielov

Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft. Allerede nu har vi taget hul på en del af den overgangsordning, der skal sørge for, at vi kommer godt i gang med den nye ferielov. På Dansk Erhvervs hjemmeside kan du teste dig selv med et kort online-kursus i både den nye ferielov og overgangsordningen.

Nyhed

Dansk Erhverv | Personale - 17. december 2019

Er du opdateret på den nye ferielov?
Med den nye ferielov og overgangsordningen følger en hel masse nye regler og principper for bl.a. optjening og afholdelse af ferie. Dansk Erhverv har i et overskueligt online-kursus samlet nogle af de spørgsmål, der ofte dukker op omkring den nye ferielov og overgangsordningen.

Online-kurset er bygget op med en indledende gennemgang af nogle af de vigtigste nye regler og principper og slutter af med en række tjekspørgsmål.

Kurset er frit tilgængeligt på Dansk Erhvervs hjemmeside
Hvis du ønsker at linke til kurset, f.eks. på din virksomheds intranet, er der fri adgang hertil, da adgang til kurset ikke kræver login til Dansk Erhvervs hjemmeside.

Har din virksomhed et Scorm-kompatibelt LMS?
Hvis din virksomhed anvender eget Scorm-kompatibelt LMS-system, er det muligt at få tilsendt kurset enten i en scorm1.2- eller scorm2004-version. Det sker ved at sende en mail til feriekursus@danskerhverv.dk.

I mailen skal du oplyse, om du ønsker kurset i en scorm1.2- eller scorm2004-version, samt hvilken mailadresse, det skal sendes til. Herefter modtager du et link til, hvor du kan hente kurset. Linket vil være åbent i 30 dage fra modtagelsen.

Dansk Erhverv kan ikke bistå med selve implementeringen af kurset i LMS eller i øvrigt yde teknisk bistand hertil.

Du finder online-kurset på Dansk Erhvervs hjemmeside her: Ny ferielov e-learning.

Kontakt os