{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
REPORTAGE: Dansk Erhverv var blandt arrangørerne, da efterårets store royale erhvervsfremstød gik til Paris d. 7-8. oktober, hvor kronprinseparret samt tre ministre deltog.
Dansk Erhverv | Sundhed og velfærd - 29. oktober 2019
Omkring 50 virksomheder deltog i erhvervsfremstødets to spor, sundhed/ældrepleje/life science og grøn energi/sustainable cities. Ved erhvervsfremstødet får virksomhederne mulighed for at fremvise innovative produkter til aftagere såvel som beslutningstagere, ligesom de mange besøg på bl.a. hospitaler og plejehjem giver virksomhederne mulighed for at få et førstehåndsindtryk af mulighederne for konkret anvendelse af danske produkter.
Frankrig er et særdeles interessant marked med 66 mio. indbyggere og en generel høj levestandard. På sundhedsområdet står landet som mange andre vesteuropæiske lande med store demografiske udfordringer, herunder en aldrende befolkning, samt en presset offentlig økonomi. Hertil står Frankrig over for at skulle modernisere hospitalsvæsnet, der i dag er meget decentraliseret på mindre enheder.
Fremstødets hovedbase var den imponerende nye triumfbue, la Grande Arche, tegnet af danskeren Johan Otto von Spreckelsen. Her foregik flere seminarer, fremvisning af produkter samt den officielle åbning af fremstødet. Det er i år 30 år siden landemærket for Paris’ økonomiske distrikt stod færdigt, og under fremstødet blev der afholdt en større reception for at markere begivenheden.
Tæt samarbejde på sundheds- og ældreområdet
Den franske udenrigsminister Jean-Yves Le Drian deltog i åbningen af fremstødet, og underskrev bl.a. en memorandum of understanding med sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke, om samarbejde på netop sundheds- og ældreområdet. Den baner vejen for endnu mere erfaringsudveksling mellem Danmark og Frankrig på området, hvilket kan medvirke til, danske virksomheder kan bidrage med innovative løsninger på nogle af de udfordringer som Frankrig står overfor.
Life Science
På life science-sporet var der massiv opbakning, og der var deltagelse fra CEOs fra følgende globalt førende virksomheder: Novo Nordisk, ALK-Abelló, Lundbeck, Leo Pharma, Coloplast og Demant. Den flotte deltagelse understreger desuden vigtigheden af det franske marked. Life science-virksomhederne fik mulighed for at drøfte udvikling af det franske sundhedsvæsen med medlemmer af den franske socialkomité under parlamentet, samt sundheds- og ældreministeren.
Plejehjem og hospitaler
Under hele erhvervsfremstødet blev der arrangeret sektorspecifikke besøg på plejehjem og hospitaler. Et af besøgende gik var til et hospital ejet af Ramsay Group. Koncernen er den største private leverandør af private sundhedsydelser i Frankrig, og samtidig ejer gruppen 6 privathospitaler i Danmark (Capio CFR). Direktøren for de danske hospitaler, Thomas Kiær, er samtidig formand for Sundhed Danmark, og han deltog i besøget og fik lejlighed til at følge HKH kronprinsesse Mary og sundheds- og ældreministeren på en rundtur på hospitalet.
Erhvervsfremstødet sluttede med en overdådig middag på Hôtel de Ville, Paris’ rådhus, hvor den danske kok Andreas Møller stod for menuen. Hans restaurant er den eneste på Champs-Élysées med en michelinstjerne.
Deltagelse på kommende erhvervsfremstød
Der afholdes hvert år to royale erhvervsfremstød hvor Dansk Erhverv er med i arrangørkredsen. Hvis du og din virksomhed har spørgsmål til kommende fremstød eller lyst til at deltage kan Michael Bremerskov Jensen, Fagchef for international handel, EU og International, kontaktes på 3374 6582 eller mje@danskerhverv.dk.
Læs Sundheds- og Ældreministeriets pressemeddelelse: Sundheds- og ældreministeren deltager i royalt erhvervsfremstød i Frankrig.