02. april 2020

Dansk Erhverv har i dag indrykket annoncer i en række danske medier for at takke regeringen, Folketinget, myndigheder, organisationer, virksomheder og borgere. I dag handler samfundet for at hjælpe erhvervslivet, så erhvervslivet kan genrejse Danmarks økonomi, virksomheder og arbejdspladser i morgen. Det er sammenhold og handlekraft.
 
Selvom Danmark i uger har været delvist lukket ned grundet corona-pandemien, har vores demokrati, kritiske samfundsstrukturer, institutioner, virksomheder, sundhedspersonale og medarbejdere opretholdt et funktionsniveau, andre dele af verden må misunde.

Danmark er sat i stå, men titusindvis holder os alligevel i gang. Det vil vi i Dansk Erhverv gerne takke for.

”I snart en måned har Danmark været lukket delvist ned. Siden de første restriktioner for at forsinke udbredelse af corona-virus, har vi i Dansk Erhverv bakket op om regeringens indsats. Det gør vi fortsat. Men som vi alle ved, har restriktionerne også kolossale konsekvenser for vores samfund og for dansk erhvervsliv,” siger adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

Konsekvenser, der kræver noget ekstra af alle i samfundet. Konsekvenser, vi bedst håndterer i tæt samarbejde.

”Med annonceindrykningerne vil vi gerne sige stort tak til regeringen, Folketinget, myndigheder, organisationer, virksomheder og borgere. Tak for det foreløbige samarbejde om at håndtere krisen og dens konsekvenser. Når samfundet igen åbner op, skal vi genrejse Danmark og vores økonomi. Det kan vi, hvis vi fortsætter det tætte samarbejde og hvis vi sikrer dansk erhvervsliv og handlekraften rammerne der skal til for, at vi i fællesskab kan genrejse Danmarks økonomi,” siger Brian Mikkelsen.

Opfordring til at bruge handlekraften
Med takkeannoncerne opfordrer Dansk Erhverv til at hylde samarbejdet. Samtidigt opfordrer Dansk Erhverv til, man sikrer spilleplads til den handlekraft, der gør, at erhvervslivet kan være med til at genrejse Danmark efter krisen. 

Læs mere om baggrunden for annoncen i denne kronik, bragt torsdag 2. april i Avisen Danmark. 

 

Kontakt os

#BrugHandlekraften

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyheder fra Dansk Erhverv, giver du samtykke til at modtage faglige og politiske nyheder og analyser, samt efter omstændighederne tilbud om kurser, netværk, konferencer og andre events, der i nogle tilfælde leveres af eller i samarbejde med vores partnere. Du vil også kunne modtage information om rabat på produkter og services i vores medlemsfordelsprogram.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere om vores persondatapolitik her.