Gemt

Ansvarlighed skal redde os ud af krisen

10. august 2020

”Vi begynder at slække”. Ordene kommer fra statsministeren og regeringen, der udtrykker bekymring for det stigende smittetryk. Brian Mikkelsen kunne ikke være mere enig. Vi må og skal stramme op - ellers risikerer vi ny nedlukning og sygdomstilfælde.

 

En øget smittespredning vil ikke alene være fatalt for folkesundheden, men i særdeleshed også for erhvervslivet og dermed for dansk økonomi.

Dansk Erhverv appellerer til, at hele samfundet tager meldingen fra regeringen og de politiske partier alvorligt. Ellers vil man i sidste ende være nødsaget til at iværksætte yderligere restriktioner og nedlukninger, hvilket absolut ingen er tjent med:

”Der er ingen tvivl om, at vi som nation har vist os fra vores bedste side under coronakrisen ved at spritte hænder af, holde afstand og bære maske, hvor der opfordres til dette. Erhvervslivet har udvist kæmpe ansvarlighed og ikke mindst påpasselighed. Det samme har politikerne og ikke mindste den danske befolkning. Det ansvar skal vi igen vise og stå bag. Både for at sikre, at vi ikke får corona tilbage i fuld skala, men også for at sikre virksomhederne og arbejdspladserne – og dermed i sidste ende vores samfundsøkonomi,” siger Brian Mikkelsen og understreger, at der må og skal skrues på samtlige håndtag, for at vi kan dæmme op for det stigende smittetal.

”Der er ingen tvivl om, at det i sidste ende bliver ansvarlighed, der kommer til at redde os ud af krisen, og i denne forbindelse spiller erhvervslivet igen en kæmpe og vigtig rolle. Jeg ved, at samtlige virksomheder leverer en imponerende indsats i en svær og dyster tid.
Det arbejde bliver uden tvivl udslagsgivende for, hvordan vi som samfund klarer os sikkert videre, ” siger Brian Mikkelsen.

 

Kontakt os

Kommunikation

René Gyldensten

Mediechef