Gemt

Ny, grøn tilskudspulje for SMV’er

18. februar 2020

Den 3. februar 2020 åbnede en ny tilskudspulje i regi af Erhvervsministeriet. Nu har små og mellemstore virksomheder mulighed for at søge om tilskud til indkøb af rådgivning om grøn omstilling.

Små og mellemstore virksomheder kan nu søge om tilskud til indkøb af rådgivning, f.eks. om, hvordan virksomheden kan optimere sit ressourceforbrug, processer, produkter og logistik med henblik på at skubbe virksomheden i en grønnere retning. Det kunne f.eks. være rådgivning om, hvordan det gøres lettere for kunderne at vælge det rigtige produkt, så færre varer sendes retur, eller nytænkning af lager- og logistikløsninger gennem smartere og mere grønne løsninger.

Den nye, grønne tilskudspulje er en del af initiativet SMV:Digital, som er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at understøtte, at flere små og mellemstore virksomheder foretager investeringer i digitalisering og e-handel. Fra 2020 har SMV:Digital fået et styrket grønt fokus, der bl.a. er udmøntet ved denne nye, grønne tilskudspulje.

Tildelingskriterierne er bl.a., at virksomheden har dansk CVR-nummer, har mellem 2 og 249 ansatte og en omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro.

Opfylder din virksomhed betingelserne, kan I læse mere om, hvad der kræves for at søge tilskuddet på 25.000 kr. til grøn digital omstilling her: Få hjælp til digital forretningsudvikling med et grønt fokus.

Kontakt os

Rådgivning & Videnservice

Selina Lautrup Rosenmeier

Advokat