Gemt

Fair festival i Århus – tre dage med et bæredygtigt forbrugerperspektiv

Der er ingen tvivl om, at forbrugerne spiller en helt central rolle i vejen mod en mere bæredygtig fremtid. Men hvordan konverterer vi det store fokus på bæredygtighed til konkrete handlinger? Det spørgsmål sætter en ny festival fokus på.

Nyhed

Dansk Erhverv | CSR - 3. januar 2020

Festivalen har til formål at gøre det lettere at skabe mere bæredygtige forbrugsmønstre. Det vil derfor være muligt at møde et bredt udsnit af brancher – fra forhandlere af kaffe og karklude til pensionskasser. Fællestrækket er, at de alle arbejder målrettet mod mere bæredygtige forbrugsmønstre, fx ved at fremme den grønne omstilling eller FN’s 17 verdensmål.

På festivalen deltager desuden specialister indenfor certificeringer og produktionsomlægning, der vil informere og inspirere til, hvordan man som forbruger kan omlægge sine forbrugsvaner i en grønnere retning. Derudover deltager en række debattører og foredragsholdere, der alle er optaget af, hvordan vi konverterer det store fokus på bæredygtighed til konkrete handlinger. Mød fx Flemming Besenbacher, Steen Hildebrandt, Christine Feldthaus, Daniel Rye og mange andre.

Hovedarrangøren bag festivalen er virksomheden Globe Go Green, der arbejder på at skabe et forum, der gør det nemmere for forbrugerne at træffe grønne valg. Globe Go Green donerer halvdelen af overskuddet fra entréindtægten til hjælpeorganisationer og foreninger, der arbejder med de 17 verdensmål.

Festivalen finder sted i d. 27. - 29. marts i Århus og til november 2020 i København. Læs mere om, hvordan du kan deltage her: Fair Festival - Bæredygtig Forbrugerfestival.

Kontakt os

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Malene Thiele

CSR -chef
Medarbejderprofil
Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Johannes Orheim

CSR -konsulent