Gemt

Rådgivning til pressede virksomheder

19. marts 2020

Er din virksomhed økonomisk presset af corona-krisen, så er det muligt at få gratis rådgivning af 100 erfarne rådgivere i det regionale program Early Warning. Ligesom både Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen løbende ajourfører information til virksomhederne.

Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned, og det har store konsekvenser for virksomhederne. Programmet Early Warning tilbyder rådgivning, på Virksomhedsguiden.dk offentliggør Erhvervsstyrelsen nyeste spørgsmål og svar, ligesom du på Dansk Erhvervs hjemmeside kan finde de nyeste opdateringer, spørgsmål og svar som er relevante for vores medlemmer.

Early Warning
Early Warning tilbyder rådgivning og sparring om, hvordan du kommer bedst igennem krisen. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig. Bevæger din virksomhed sig mod økonomiske udfordringer, som følge af, at:
• Dine medarbejdere er sendt i karantæne.
• Dine kunder annullerer ordrer.
• Du oplever, at din omsætning falder - måske endda drastisk!
• Dine kunder frabeder sig besøg af dine sælgere.
• Du oplever stigende problemer med debitorerne.
• Din virksomhed ikke får sine underleverancer.
• Eller måske er din virksomhed i event-, hotel- eller restaurationsbranchen, der allerede er økonomisk hårdt ramt.

Det er blot nogle eksempler på den indirekte effekt, der kan brede sig som ringe i vandet. Når din virksomhed ikke kan skabe sit produkt og sælge til kunderne, så går tingene i stå. Det kan sende din virksomhed i krise. Økonomisk trængte virksomheder kan få hjælp af et korps ca. 100 rutinerede, frivillige erhvervsfolk for at hjælpe uden beregning. Læse mere om programmet her.

Virksomhedsguiden
På den elektroniske VIRKSOMHEDGUIDE finder du de nyeste informationer, spørgsmål og svar om Corona, hjælpepakker m.v. fra Erhvervsstyrelsen. Der er meget praktisk og brugbar hjælp at finde: Coronavirus og din virksomhed.

Dansk Erhverv
Dansk Erhverv udsender løbende nyhedsbreve og alle nyheder, virksomhedsguider og svar på spørgsmål opdateres løbende og kan findes på vores hjemmeside: www.danskerhverv.dk.