; ;
Gemt

Hør om tre af de helt store til FSC's online generalforsamling

22. april 2021

FSC holder generalforsamling, hvorefter tre store emner diskuteres. Dansk Erhverv giver sit besyv med i diskussionen om et nyt FSC MIX-mærke.

Tirsdag den 4. maj fra kl. 9-12 inviterer FSC Danmark til online generalforsamling. Til generalforsamlingen har du mulighed for at blive opdateret på FSC's arbejde og udvikling i Danmark. Du kan også stille spørgsmål til sekretariatet og FSC Danmarks bestyrelse.

Dansk Erhverv deltager
Efter den formelle del af generalforsamlingen har vi inviteret Ørsted, Masai Clothing, Dansk Erhverv, Søstrene Grene og Verdens Skove til at deltage i en interviewsession om tre af de helt store ting, der rører sig i FSC: "Nyt ILO-krav for certificerede virksomheder", ”Nyt FSC MIX-mærke” og ”Danske organisationer vil være medskabende i FSC”.

Jakob Zeuthen, miljøpolitisk chef i Dansk Erhverv, vil deltage i en diskussion om det nye FSC MIX-mærke. Diskussionen vil kredse om, at FSC har ændret teksten i FSC MIX-mærket, som kan tages i brug fra januar 2021. Hvad skal det til for? Hvad er der i vejen med det eksisterende FSC MIX-mærke? Pålægger man ikke virksomhederne en stor byrde? Hvordan og hvornår skal mærket indfases? Og hvilken betydning har miljømærkers udformning generelt for den etiske markedsføring?

Læs mere her: FSC Danmarks generalforsamling 2021 (fsc.org).