; ;
Gemt

Få hjælp til boost af din internationale e-handel

16. august 2021

Er I en vækstdrevet B2C virksomhed, som er klar til internationalt boost via e-handel? Så tilbyder Erhvervshus Hovedstaden i samarbejde med Dansk Erhverv et skarpt vækstforløb til jer.

På E-Commerce Booster får I et skræddersyet forløb, hvor erfarne og friske øjne kigger på virksomhedens planer og situation, kombineret med konkrete råd fra førende eksperter. Forløbet byder bl.a. på individuel sparring, et kollektivt forløb med workshops og tilskud til rådgivning.  

Forløbet byder også på en række workshops faciliteret af Obsidian Digital - et af Danmarks førende bureauer indenfor digital marketing. Disse workshops byder på en høj faglighed i et hands-on format. Som afslutning drager vi på en studietur til verdens største e-handelskonference, Shoptalk, i Las Vegas. 

Få 70% tilskud til valgfri privat rådgivning 
Som en del af forløbet er der mulighed for at indkøbe privat rådgivning med op til 70% tilskud, op til en værdi på 225.000 kr.  

Praktik og pris  
Det koster 10.000 kr. at deltage, og regn med et betydeligt timeforbrug. 

For at deltage i E-Commerce Booster 2021 skal du være en B2C virksomhed med +10 ansatte og en sund økonomi. Du har internationale vækstambitioner med E-handel (egen platform og/eller GOMP). 

Tilbuddet gælder kun virksomheder i hovedstadsområdet.

Du får adgangsbillet til  ShopTalk 2022  – verdens største e-handelskonference i Las Vegas – og tilskud til fly og hotel.  

Deadline for tilmelding er den 30. september 2021. Ansøgere godkendes af et panel fra Erhvervshus Hovedstaden og Dansk Erhverv, og efter først-til-mølle princippet. 

Læs mere her E-Commerce Booster 2021  

Kontakt

Digital Handel

Henrik Theil

Chefkonsulent