Gemt

Mød de fem stærke nominerede til Dansk Erhverv-prisen

I forbindelse med Dansk Erhvervs Årsdag onsdag den 1. september uddeles Dansk Erhverv-prisen til et ekstraordinært godt samarbejde mellem det offentlige og det private. Mød de fem nominerede i videoerne her.

 

Dansk Erhverv uddeler på sin årsdag Dansk Erhverv-prisen til et ekstraordinært godt samarbejde mellem det offentlige og det private. Mød de fem nominerede til prisen i videoerne nedenfor.

OK-Fonden og Lolland Kommune:
OK-Fonden og Lolland Kommune er nomineret for fantastiske resultater med nedbringelse af sygefravær i ældreplejen i Lolland Kommune, hvilket kan løse den massive mangel på hænder i ældreplejen nu og de kommende år.

Randers FC og Randers Kommune:
Randers FC og Randers Kommune er nomineret for at skabe fritidsjobs for marginaliserede unge i Randers Kommune og bruge den unikke kombination af fællesskab, selvværd og tro på egne evner, som sport og idræt kan skabe.

Falck, Carelink og Danske Regioner:
Falck/Carelink og Danske Regioner for unikt offentligt-privat samarbejde om lyntest, som har været en hjørnesten i den danske teststrategi, der har bidraget til at få Danmark gennem corona-krisen.

Refurb, Special Minds og Kolding Kommune:
Refurb/Special Minds og Kolding Kommune er nomineret for en grøn og socialt bæredygtig indsats med afvikling og genanvendelse af brugt IT i Kolding Kommune samtidig med at deltagerne går fra passiv til aktiv forsørgelse.

Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune:
Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune er nomineret for at etablere Generationernes Hus i Aarhus Kommune, hvor mennesker i alle aldre – lige fra daginstitution til plejehjem - og med forskellige behov lever sammen og skaber nye fællesskaber.

Kontakt os

Kommunikation

Mette Lynge Hansen

Chefkonsulent