Gemt

Kom med til Dansk Erhvervs Årsdag 2021

01. juli 2021

På Dansk Erhvervs Årsdag sætter vi fokus på, hvordan vi skaber vi de bedste betingelser og rammevilkår for erhvervslivet. Det er den 1. september 2021 i Øksnehallen i København.

 

Øksnehallen danner rammen om Dansk Erhvervs Årsdag 2021, når der bliver budt velkommen den 1. september. Her spørger vi, hvordan vi bliver verdens bedste land at drive virksomhed i.

Vi sætter fokus på, hvordan vi skaber vi de bedste betingelser og rammevilkår for erhvervslivet. Hvordan sikrer vi fremtidens velstand og velfærd, og hvor skal pengene komme fra?

Talere på programmet
Den 1. september 2021 kan du blandt andre møde statsminister Mette Frederiksen, Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen, adm. direktør i Novozymes Ester Baiget, erhvervsminister Simon Kollerup, manuskriptforfatter og filminstruktør Thomas Vinterberg og Sinan Atlig, Regional President, Vaccines International Developed Markets, Pfizer Biopharmaceutical Group.

Hele programmet til Dansk Erhvervs Årsdag bliver lanceret senere.

Dansk Erhverv-prisen bliver uddelt
Til årsdagen vil Dansk Erhverv-prisen også blive uddelt, og prisen overrækkes til vinderen af H.K.H. Kronprinsen.

I 2021 sætter vi med prisen fokus på offentlig-privat samarbejde. Prisen gives til et offentlig-privat samarbejde mellem to eller flere aktører - fx virksomheder, organisationer og myndigheder – der med samarbejdet har leveret ekstraordinære, konkrete resultater og bidraget til at løfte en samfundsudfordring.

For at blive indstillet til prisen skal mindst én af virksomhederne/organisationerne i samarbejdet være medlem af Dansk Erhverv. Du kan stadig nå at indstille til prisen, da ansøgningsfristen er den 1. august.

Tilmeld dig Dansk Erhvervs Årsdag 2021 her. 

Kontakt os