Gemt

Vinderne af E-handelsprisen 2021 er fundet!

05. maj 2021

Efter en intens jurydag er vinderne af de eftertragtede E-handelspriser nu blevet valgt. De heldige og dygtige virksomheder bliver offentliggjort og fejret til den store E-handelsprisfest d. 20. maj.   

E-handelsprisen har i flere år stået som et af e-handelsårets absolutte højdepunkter med fest, fejring og fantastisk netværk.  

Spørger man Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv, så har den dog efterhånden fået alvorlig konkurrence: jurydagen, hvor de nominerede virksomheder skal overbevise de kompetente jurymedlemmer om, hvorfor de skal vinde de eftertragtede priser.  

Jeg må sige, at vores jurydag næsten er en lige så stor festdag for mig og resten af holdet i Dansk Erhverv. Det er simpelthen så fedt at opleve, hvor meget det betyder for både finalister og jurymedlemmer. Man kan virkelig mærke sommerfuglene i maven og den ægte glæde over at deltage – og det er både hos virksomhederne, der har deltaget før, og hos de nye, der står over for juryen første gang. Man kan ikke andet end at blive i godt humør. Det er fantastisk, og den perfekte opvarmning til selve prisfesten.” 

Den holdning deler deltagerne heldigvis – se bare, hvad Dianne Iben Arbo fra den unge virksomhed Champagne For Alle – Champagnekassen skrev på LinkedIn. 

VILDESTE, VILDESTE OPLEVELSE EVER - TAK for en fantastisk formiddagog tak til juryen for at gøre finalen i den store børssal helt magisk.” 

Tårnhøjt niveau efter hæsblæsende år 
Finalisterne bliver bedømt på deres indsats i 2020, der som bekendt var et ekstraordinært år – i den grad også for netbutikkerne, som har skruet op for udviklingen for at følge med den voldsomme vækst. Det smitter af på niveauet, forklarer Anne K. Hansen, eventchef i Dansk Erhverv.  

Niveauet stiger hvert år, men i år har det bare taget et ekstra stort skridt. Netbutikkerne har virkelig taget handsken op, og det gælder også deres præsentationer foran juryen. Der har været mange fantastiske præsentationer, og det har også givet anledning til intense og interessante diskussioner i juryerne. Jeg vil gerne rose alle jurydeltagenre for at tage deres opgave meget alvorlig – de har næsten været lige så godt forberedte som virksomhederne.”  

Den helt store prisfest afholdes digitalt torsdag den 20. maj, og her kåres alle vinderne i hver kategori. 

Du kan læse meget mere om E-handelsprisen og booke billet nu 

Se alle finalisterne 

Kontakt os

Kursus og Event

Anne K. Hansen

Eventchef