; ;
Gemt

Web2Media i Aarhus er regionsvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser - Initiativprisen 2021"

28. maj 2021

Aarhus-virksomheden Web2Media er vinder i Region Midtjylland i konkurrencen om det sundeste initiativ på arbejdspladsen. Virksomheden er dermed med i opløbet sammen med de fire øvrige regionsvindere om at vinde Initiativprisen 2021 som Danmarks Sundeste Arbejdsplads.

 

Hele foråret har arbejdspladser kunne indstille deres bedste initiativer inden for sundhed og trivsel til konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2021”, som Dansk Erhverv, Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Falck Healthcare og Velliv Foreningen sammen afholder for femte år i træk.

Det digitale marketingbureau Web2Media, der holder til Aarhus, er med deres sundhedsinitiativ ”Sund i Web2Media – tilbage på dagsordenen” netop kåret som vinder i Region Midtjylland på baggrund af stemmetal samt en jury-votering.

”Hos Web2Media har vi altid haft fokus på at dagligdagen skal være præget af gode sundhedsinitiativer, der øger både trivsel og sundhed samt styrker vores sociale fællesskab. Vi er derfor superglade og stolte over, at vores seneste initiativ under COVID-19, gør, at vi har vundet prisen som Danmarks Sundeste Arbejdsplads i Region Midtjylland,” fortæller Ane Bruhn, der er Head of People & Culture hos Web2Media og fortsætter:

“Jeg er rigtig glad for at andre også kan se værdien i de mange initiativer, som vi søsætter hos Web2Media. Vi vil, som altid, fortsætte vores fokus på trivsel og sundhed, der uden tvivl bidrager til at Web2Media er en attraktiv arbejdsplads.”

Web2Media har under covid-19 haft fokus på at fastholde medarbejdernes motionsvaner, trivsel, sundhed og sociale fællesskab. Blandt andet er alle medarbejdere blev tilbudt et sundhedstjek og fået skræddersyet træningsprogrammer med mulighed for løbende opfølgning og sparring, Desuden er medarbejderne blevet tilbudt 2 ugentlige ”powerbreaks”, der er fælles live træningssessioner.

Dansk Erhverv, der er arbejdsgiver- og interesseorganisation for mere end 18.000 medlemmer, finder initiativprisen vigtigt, fordi vinderne kan være med til inspirere andre virksomheder med konkrete ideer til, hvordan man i arbejdstiden kan sætte fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed.

”Web2Media er et godt eksempel på, at man trods corona har kunne fastholde fokus på medarbejderes sundhed og trivsel gennem konkrete initiativer. Og sikre at gode vaner er blev fastholdt, så sundhed er noget de også gør sammen i arbejdstiden. Det er med til at skabe sammenhold og gladere medarbejdere. Det er inspirerende,” siger Katrina Feilberg, Sundhedspolitisk Chef i Dansk Erhverv.

Kort om konkurrencen
Den landsdækkende, årlige konkurrence ”Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen 2021” blev skudt i gang 1. marts. Det er femte år i træk, der konkurreres om de bedste sundhedsinitiativer.Formålet er at fremme både fysiske og mentale sundhedsinitiativer på landets offentlige og private arbejdspladser – og gennem det seneste år på trods af coronakrisen.Alle kan indstille og stemme på de bedste initiativer inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Afstemningen har været åben fra 3. maj til 23. maj. De tre initiativer i hver af landets fem regioner, der har flest stemmer, er gået videre til en fagjury, som udnævner regionsvinderen.

Det er også fagjuryen, der udnævner landsvinderen samt vinderen af Særprisen for mental sundhed. Disse kåres i uge 22. Bag konkurrencen, initiativ- og særprisen 2021 står Dansk Erhverv, Dansk Firmaidrætsforbund, , Falck Healthcare, Velliv Foreningen og Forsikring & Pension.

Læs mere om konkurrencen her: www.sundestearbejdsplads.dk 

Sidste års vinder
Webbureauet Morningtrain fra Odense. Arbejdspladsen med 31 ansatte prioriterer sundheden – både den fysiske og den mentale. Månedlige teambuildingevents for alle medarbejdere er med til at styrke fællesskabet, samarbejdet på tværs af arbejdspladsen og sundheden gennem fysisk aktivitet, og derudover har de to ugentlige sportsaktiviteter for alle medarbejdere hver uge. Også under COVID-19 har de dyrket sammenholdet.

Kontakt

Sundhed og Life Science

Katrina Feilberg Schouenborg

Branchedirektør
Medarbejderprofil