{{title}}
{{body}}
;
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
30. marts 2021
22. april kl. 13-14:30: spissundereLIVE: Food Literacy – nøglen til sund kost og trivsel blandt børn og unge
Hvad er effekten af maddannende aktiviteter hos børn og unge? Lyt med når resultaterne fra forskningsevalueringen af MADlejr præsenteres. Formålet med projektet har været at udvikle et redskab til måling af madkompetence hos skolebørn samt et innovativt kostregistreringsredskab.
3. juni kl. 10-11.30: spissundereLIVE: Færre kalorier for pengene
Store portioner er en medvirkende årsag til, at en stadig stigende andel af danskere får overvægt. For at bremse denne udvikling og forebygge overvægt har Rådet for sund mad igangsat signaturprojektet Ja tak, lidt mindre, der vil gøre lidt mindre portioner til det nye normale.
Til dette online medlemsmøde kan du møde Anne Glad, forbrugerekspert, og Ulla Toft, professor i sundhedsfremme og forebyggelse, der kommer med vinkler på hhv. forbrugerettede og strukturelle indsatser. Susanne Tøttenborg, projektleder på Ja tak, lidt mindre, fortæller om de første erfaringer med udbud af og efterspørgsel på mindre portioner.
Tilmelding til annemette@raadetforsundmad.dk senest den 30. maj.
Du kan også kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om Rådet for sund mad og dine muligheder som medlem af Dansk Erhverv.