Gemt

Her er vinderne af Fagprøveprisen 2021

08. oktober 2021

Dansk Erhverv HK Handel og HK Privat har i dag den 8. oktober 2021 kåret årets tre bedste fagprøver inden for henholdsvis detailhandelsuddannelsen og handelsuddannelsen.

I dag blev de bedste elever inden for dansk handel hædret ved Fagprøveprisen 2021, på Børsen i København. Hvert år laver elever på handelsuddannelse og detailhandelsuddannelsen stærke fagprøver. Nogle elevers fagprøver skiller sig særligt ud ved at være af særlig høj faglighed, originale i deres problemløsninger eller fange tidens tendenser, såsom bæredygtighed, digitalisering og grøn omstilling.

Priskomiteen har i år haft særligt fokus på digitalisering og bæredygtighed i udvælgelsen af årets fagprøveprisvindere. Priskomiteen fandt i deres udvælgelsesproces, at de mange indstillede fagprøver I år har været yderst gennemarbejdet og af høj faglig karakter. Dette års vindere har alle vist med deres fagprøver, at de besidder en særlig stærk faglighed og engagement, som gør at netop deres fagprøver er blevet udvalgt som de bedste i år.

Detailhandlens fagprøvepris
Johanne Bondgaard, udlært hos Matas i Struer, løb med førstepladsen hos eleverne fra detailhandelsuddannelsen og den medfølgende præmie på 25. 000 kroner. Mikkel Per Christensen, udlært hos fra Sportmaster i Lyngby fik en flot andenplads og 20.000 kroner. Endelig gik 3. præmien og 15.000 kroner til Nicklas Elgaard Hansen udlært hos Kop og Kande i Års.

Handlens fagprøvepris
Inden for Handelsuddannelsen løb Mia Rødvig Olesen, udlært fra Kyocera Unitomerco Tooling A/S, med førstepladsen og den medfølgende præmie på 25. 000 kroner. Pernille Dooleweerdt Jensen udlært hos SELECTED BESTSELLER fik en flot andenplads og 20.000 kroner. Endelig gik 3. præmien og 15.000 kroner til Mohamed Mashaly udlært hos Reitan Distribution. 

Laurits Rønn, Viceadm. Direktør hos Dansk Erhverv, Simon Tøgern, Sektorformand i HK/Privat og Mette Høgh, Formand for HK Handel Hovedstaden, holdt taler og overrakte diplomer og blomster til de glade vindere. De lagde ikke skjul på, at de er stolte over at være med til at hylde de bedste elever inden for de to store erhvervsuddannelser på handelsområdet.

Kontakt

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Claus Rosenkrands Olsen

Uddannelseschef
Medarbejderprofil
Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Rikke Alberte Scheel Sinding

Uddannelsespolitisk konsulent