; ;
Gemt

Security & Compliance for Finance: Bridging Startups and Corporates

Dansk Erhverv afholdt i samarbejde med Microsoft et FinTech-event, hvor udvalgte startups fik mulighed for at pitche deres løsning til tre store banker, Nordea, Saxo Bank og Nykredit.

07. december 2022

Samarbejde mellem det etablerede erhvervsliv og startups er nøglen til fremtidens finansielle sektor. Her bidrager Dansk Erhverv til at bygge bro mellem FinTech-startups og virksomheder fra bankverdenen.

 

Dansk Erhverv og Microsoft samlede den 29. november en del af det danske FinTech-økosystem på Børsen for at sætte fokus på samarbejde mellem startups og virksomheder. Ved eventet pitchede 7 udvalgte startups for repræsentanter fra både Nordea, Nykredit og Saxo Bank.

Det er nu anden gang, at Dansk Erhverv og Microsoft samarbejder om at bygge bro mellem erhvervslivet og startups. Der blev senest afholdt et lignende event i foråret, med fokus på HealthTech. Begge events har fået positiv feedback fra både startups og corporates, hvorfor Dansk Erhverv og Microsoft forventer at afholde et nyt pitch-event indenfor andre sektorer i 2023.

I forbindelse med eventet har Dansk Erhverv og Microsoft udarbejdet en publikation. Læs hele publikationen her:

Security and compliance for finance

pdf

Download