;
Gemt

Dansk Erhverv vil lave flere sourcing-fremstød til udlandet for sine medlemmer

14. januar 2022

Som medlem af Dansk Erhverv kan du deltage i importfremstød til relevante lande, hvor det kommercielt og bæredygtighedsmæssigt vil være en fordel at placere sin sourcing fremadrettet.

Dansk Erhverv har nu fået bedre muligheder end nogensinde før, for at organisere kollektive importfremstød for sine medlemmer til relevante sourcing-markeder i udlandet. Udenrigsministeriet har nemlig åbnet for, at Dansk Erhverv efter ansøgning kan opnå tilskud til at arrangere branchespecifikke importfremstød til relevante lande, hvor det kommercielt og bæredygtighedsmæssigt vil være en fordel for danske virksomheder at placere deres sourcing fremadrettet.

Hvis medlemmer af Dansk Erhverv vurderer, at det kunne være interessant med en sådan kollektiv branchetur til en bestemt udenlandsk sourcing-destination, så giv besked til politisk konsulent Freya Hvass på email: frhv@danskerhverv.dk.  

Aktuelle importfremstød
Dansk Erhverv har organiseret et importfremstød for danske modevirksomheder til Tyrkiet den 14.-18. marts 2022, hvor der stadig er mulighed for at komme med. Tilmelding her

Ligeledes har vi et fremstød for danske kaffeimportører til Kenya den 27. februar til 5. marts 2022, hvor danske virksomheder får indsigt i hele processen fra den friskhøstede kaffebønne til de færdigbryggede kenyanske kaffebrands med muligheden for at kunne indgå aftaler om indkøb og import til Danmark. Tilmelding her: Kom med på dansk kaffeimport-fremstød til Kenya (danskerhverv.dk).

Til sidst er Dansk Erhverv også på vej med et fremstød for danske importører af elektronik til Tyrkiet, som vi snart vil reklamere for.

Kontakt

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil