Gemt

Tigerspring mod 2042: Visionen er lanceret

Dansk Erhvervs Tigerråd har i over et år arbejdet med en vision for 2042. Visionen er nu lanceret; en lancering, der både bød på Tigerdrinks, samtalesalon, novelleoplæsning og meget mere.

Nyhed

09. juni 2022

I Kødbyen i København har Dansk Erhvervs Tigerråd nu lanceret sin vision for Danmark i 2042. Det skete hos VR-virksomheden Khora.

Tigerrådets medlemmer mødtes hos Khora i Kødbyen.

 

DSC02554.jpg

Mikkel Hippe, medstifter af Tradeshift og formand for Tigerrådets arbejde, bød de fremmødte velkommen.

Mikkel Hippe fortalte, at Tigerrådets arbejde omfavner både mennesket, planeten og økonomien. Og han understregede vigtigheden af, at vi bevarer den tillid, vi har til hinanden i Danmark.

Her kan du læse hele rapporten og dykke ned i de drømme for fremtiden, Tigerrådet har lanceret: Fra museskridt til tigerspring.

DSC02600.jpg

Science fiction-forfatteren Amdi Silvestri åbnede ballet med at læse højt af novellen ”Alfred fylder femten”, der er skrevet med afsæt i Tigerrådets vision.

Han forklarede, at Alfred fylder 15 i 2042, og til den tid betyder det, at man får adgang til sine egne data. En anledning, der fejres som noget ganske særligt.

Du kan læse den i sin fulde længde her: Alfred fylder femten

imagea22a.png

Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv, benyttede lejligheden til at takke Tigerrådet for arbejdet.

Han roste medlemmerne for at tænke i på en ny måde.

”Det kræver mod at tænke anderledes – men hvis man gør det – og hvis man har modet til at tale højt om sine tanker - så er man som regel også en af dem, der kommer til at ændre verden,” lød det fra Brian Mikkelsen.

DSC02720.jpg

En vigtig pointe fra Tigerrådets arbejde er behovet for dialog. Derfor bød Astrid Haug indenfor til samtalesalon, hvor formand Mikkel Hippe, dagens vært, Simon Lajboschitz fra Khora, Tine Willumsen, adm. direktør i Above & Beyond og Henrik Bodskov, Vice President, IBM Danmark diskuterede vejen til 2042.

De var enige om, at der skal samarbejdes. På tværs af køn, baggrunde, evner, og meget mere.

”Vi skal aktivere hinanden. Det er kombinationen af os alle sammen, der gør en forskel,” lød det fra Henrik Bodskov.

DSC02763.jpg

Både rapporten og novellen kan også læses i trykt form.

 

DSC02473.jpg

Det var muligt at få en tigerdrink til lanceringen.