; ;
Gemt

Skal du med i indstillingsudvalget til e-handelsprisen 2023?

21. november 2022

Den 25. maj skal priser gives, arme løftes, glas klirres og glæde udbrydes, når E-handelsprisen finder sted. Du har stadig mulighed for at få indflydelse på, hvem der går glade fra The Hangar.

Inden showet skydes i gang og priserne skal uddeles, skal der jo først findes nogle nominerede. Har du lyst til at få afgørende indflydelse på det, så skal du ansøge om at komme med i indstillingsudvalget.

Inden jeg fortæller dig, hvad du får ud af det og hvordan du kommer med, så vil jeg lade nogle tidligere deltagere fortælle dig om oplevelsen:

En sjælden mulighed

Når du deltager i indstillingsudvalget, er det ikke bare en mulighed for at få indflydelse på vinderne til e-handelsprisen, men også en usædvanlig mulighed for at netværke med nogle af Danmarks førende e-handlere.

Ud over det får du også en gratis billet til E-handelsprisfesten d. 25. maj 2023. Det forudsætter, at du deltager i begge indstillingsudvalg. Det første møde afholdes online d. 26. januar, mens andet finder sted i København d. 23. marts.

Ønsker du at få en af de eftertragtede pladser i indstillingsudvalget, skal du blot udfylde og indsende spørgeskemaet senest søndag den 11. december 2022. Du finder det i bunden af denne artikel.

Hvad kræver det af dig?

Faglighed og diversitet er i centrum.  Derfor kan du forvente engagerede mennesker med stor indsigt i alle e-handlens afkroge, når vi mødes i det nye år.

Det er dog ikke lutter lagkage – arbejdshandskerne skal på. For at blive optaget i indstillingsudvalget skal du selv indsende tre indstillinger til priser. Hvilken kategori bestemmer du selvfølgelig selv. Det er en god ide at forberede dig på dette, inden du begynder at udfylde ansøgningsskemaet, da dine indstillinger afgives her.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du er velforberedt, når møderne afholdes.

Vi glæder os til en proces med gode diskussioner, høj faglighed og innovative e-handlere. Vil du vide mere om processen, så kan du læse mere via nedenstående links.

Alt om E-handelsprisen >>

Læs om processen fra A til Z >>

Læs om kriterierne for hver kategori >>

Ansøg til indstillingsudvalget >>

Kontakt

Digital Handel

Carsten Rose Lundberg

Fagchef for digital handel
Medarbejderprofil
Digital Handel

Mathilde Møller

Konsulent