; ;
Gemt

Carsten Rose Lundberg: Disse talere ser jeg allermest frem til på E-handelskonferencen

31. august 2023

Digital Handels fagchef og e-handelskonferenceveteran har fået en næsten umulig opgave: Vælg de tre talere, som du ser allermest frem til at høre på E-handelskonferencen 2023. Svær opgave, men den er ikke destomindre løst - her får du hans bud. 

Jeg ved det godt; 40 oplæg er for mange at overskue, og når der er seks samtidige oplæg, så er det også umuligt at se alt. Kald det FOMO, men jeg kan godt forstå, at du gerne vil se det hele - det vil jeg også.

Book din billet her

Vi har nemlig virkelig lagt os i selen i år for at sammensætte et brag af et program med nogle af de bedste e-handlere, der deler gavmildt ud af deres erfaringer, så du går hjem rig på ideer, du kan starte med at implementere allerede dagen efter konferencen.

For at hjælpe dig lidt på vej ift. at finde de oplæg, der er specielt relevante for dig, har vi i år 6 overordnede temaer på konferecen  B2B, Omnichannel, E-eksport, Digital Marketing, Bæredygtighed og sidst, men ikke mindst, AI. 

Nu tilbage til min udfordring.

Jeg er kommet i mål med den, men du skal vide, at jeg masser af gange overvejede, om jeg skulle ændre det til 10, for nemt, det var det bestemt ikke. Men here goes:

 

  • The Emergence of Creative AI - The Art of Having Bad Ideas, med svenske Tobias Ahlin, der har designet brugergrænseflader for bl.a Minecraft og Spotify. Jeg har set Tobias tale to gange tidligere og selvom jeg ikke selv designer brugergrænseflader, så er hans betragtninger almindgyldige og jeg er hver gang gået derfra inspireret og med hovedet fuld af ideer. Med alle de AI tjenester der popper op, skulle man tro, at han som grafikker ville føle sig truet, men det er stik modsat - han elsker AI. Jeg lover, at du vil gå fra oplægget og se masser muligheder og ingen eller kun få, trusler.
  • Fra Horsens til hele Europa - Få Trendhims opskrift på succesfuld skalering til 30+ markeder, med Daniel Sønnichsen fra TrendHim. Disclaimer: jeg har selv tidligere arbejdet med SEO og Paid Search, så når nogen af dem, jeg synes gør det allerbedst, åbner for posen, så lytter jeg. Og den kategori må man sige TrendHim i den grad falder ind under. At være med til at skabe og sikre vækst på tværs af mere end 30 markeder er en gigantisk opgave, så jeg glæder mig til at Daniel deler ud af sine guldkorn.

  • Omnichannel Nirvana med BabySam, med Kenneth Willenbrack Nørgaard fra BabySam. Det kan' gøres helt kort. BabySam har i den grad formået succesfuldt at binde kanalerne sammen og at blive lukket ind i maskinrummet og få lov til at høre alle de overvejelser, der ligger til grund for BabySams succes, er uvurderligt og vil helt sikkert tjene til inspiration for alle.

Jeg glæder mig til at se de tre talere, en masse andre og selvfølgelig alle de glade deltagere.

Vi ses!

Book din billet her

Kontakt

Digital Handel

Carsten Rose Lundberg

Fagchef for digital handel
Medarbejderprofil