; ;
Gemt

Nu bliver det lettere for kortidsansatte udlændinge at indberette deres skat

Skattestyrelsen har gjort det nemmere for både arbejdsgivere og ansatte at indsende blanket 04.069.

Skattestyrelsen har netop offentliggjort, at det nu er muligt at tilgå blanket 04.069 via kontaktformularen i TastSelv-erhverv. Det betyder, at en væsentlig del af de administrative byrder, der førhen var forbundet med indsendelsen af den såkaldte blanket 04.069, nu er forsvundet.

Virksomhederne kan dermed lettere hjælpe deres udenlandske ansatte med at indberette den korrekte skattepligtige indkomst. Helt konkret kan virksomhederne på vegne af medarbejderen tilgå TastSelv Erhverv og følge denne sti: Kontakt -> Skriv til os -> Indsend/indberet til os (fx blanket/bilag) -> Blanketter -> Blanket 04.069 – Supplerende oplysninger til årsopgørelsen.

Derudover bliver det også nemmere for den enkelte ansatte selv at indsende blanketten. Dette gøres under TastSelv Borger: Kontakt -> Skriv til os -> Indsend oplysningsskema -> Oplysningsskema med udlandsforhold

Hvad er blanket 04.059?

Info: Blanket 04.069 er en blanket, der skal udfyldes, når medarbejderen arbejder i Danmark i en begrænset periode. Det er derfor positivt, at det nu er blevet nemmere at blive oprettet i systemet.

Kontakt

Erhvervspolitik & Analyse

Carl Andersen

Politisk konsulent for familieejede virksomheder
Erhvervspolitik & Analyse

Jacob Ravn

Advokat, souschef PA og Skattepolitisk chef
Medarbejderprofil