; ;
Gemt

Kom med til Danmarks største mobilkonference

11. januar 2023

Hvilke tendenser og muligheder ser man inden for mobile marketing og mobil forretningsudvikling? Det stiller Danmarks største mobil konference skarpt på, og du kan sikre din plads nu. Kom og hør oplæg om de forretningsmuligheder, der åbner sig med Augmented reality, sociale medier som TikTok og meget mere.

images4eza.png

Vi bruger mobilen i store dele af vores hverdag - alt fra underholdning eller streaming til navigation og vejvisning til sociale medier eller shopping. Det medfører også, at virksomheder kan udnytte mobilens muligheder, og derigennem udvikle deres markedsføring og andre dele af forretningen.

Netop dette sætter Mobile Copenhagen fokus på til konference den 31. januar 2023 kl. 09.00-15.30 på Børsen. Konferencen er efter en pause i en årrække genopstået i et nyt og bredere format, og programmet byder på en blanding af inspirerende indlæg med viden, cases og perspektiver på best-in-class mobile aktivering.

På dagen kan du høre key notes og deltage i break-out sessions med specifikke emner:

  • Social media
  • Digital transformation
  • Display disruption
  • Gamification & Audio

Dagen rundes af med et overblik over app landskabet anno 2023, og til sidst løftes sløret for, hvilken virksomhed, der løber afsted med titlen som Danmarks bedste app ifølge danskerne.

Tilmelding foregår her: Mobile Copenhagen