; ;
Gemt

Bliv medlem af Persondatanetværket

Formålet med Dansk Erhvervs Persondatanetværk er at orientere om den løbende udvikling i fortolkningen af reglerne. Netværket er åbent for alle virksomheder, der er medlem af Dansk Erhverv.

Nyhed

Formålet med Dansk Erhvervs Persondatanetværk er at orientere om den løbende udvikling i fortolkningen af reglerne.

Den nye Persondataforordning, der træder i kraft den 25.maj 2018, giver løbende anledning til spørgsmål og overvejelser, som forhåbentlig bliver afklaret indenfor de næste 2 år.

Hvornår skal man have en databeskyttelsesansvarlig? Hvor lang tid må man gemme kunde- og medarbejderoplysninger? Listen af uafklarede spørgsmål er lang.

Netværket vil omfatte problemstillinger, der relaterer sig til persondata om bl.a. kunder og medarbejdere Der vil blive holdt netværksmøder og korte godmorgenmøder på området, med indlæg fra såvel interne som eksterne eksperter på området. Der vil desuden blive mulighed for at dele erfaringer med andre medlemmer.

Alle persondataansvarlige, i virksomheder som er medlem af Dansk Erhverv, kan tilmelde sig persondatanetværket ved at skrive til sekretær Mette Appelsø på mea@danskerhverv.dk.

Kontakt

Handel

Sven Petersen

Erhvervsjuridisk fagchef
Medarbejderprofil