Presse og Nyheder

I 2018 vil Comwell bruge økologi som løftestang for mere bæredygtighed

Et af fokuspunkterne for Comwell Hotels i 2018, er at bruge økologi som løftestang for mere bæredygtighed.

Nyhed

Af Simon Verheij, Kommunikationsansvarlig, Comwell Hotels.

Hos Comwell er det gået stærkt. Sidste år gik vi fra 5 pct. til 50 pct. økologi på blot fire måneder, hvilket medførte, at vi vandt Årets Økologipris. Men for os er økologi ikke det vigtigste mantra. Det er en løftestang til hele vores bæredygtighedsrejse og CSR-politik.

Fokus for Comwell Hotels i 2018

  • Vi skal sikre, at vi holder hånden under vores leverandører, så vi får dem, der rent faktisk kan. Mange leverandører vil gerne med på den bæredygtige rejse men mangler en samarbejdspartner, der i sidste ende vil aftage deres varer. Her kan vi som en stor hotelkæde med fordel være en løftestang til et produktivt og spændende samarbejde, hvor vi ikke alene får skabt et bæredygtigt produkt, men ofte også helt nye og spændende produkter.

  • Vi vil fortsat arbejde på fortællingen om vores bæredygtige omstilling. Rigtig mange gæster er jo vanvittig dygtige til at tage det fornuftige valg, når de handler ind i dagligdagen. Derimod bliver det lidt vanskeligere, når det kommer til møder, overnatninger og ophold. For på den ene side vil vi som forbruger gerne være bevidste om økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd – og på den anden side vil vi også gerne have luksus. Der skal vi hjælpe vores gæster til at se, at de to valg, ikke nødvendigvis behøver at adskilles.

  • Vores gæster er vanetænkende. Vi vil gerne servere mere grønt og mindre (med bedre) kød.

  • Vi anvender fx helst fisk og skaldyr, der er fanget på bæredygtig vis i dansk farvand, så vi får se fisk og skaldyr der er i sæson og som fås i nærområdet for vores hoteller. Det giver udfordringer i forhold til planlægning af menuer, da vi får dagens fangst. Her må vi vende vores gæster til, at vi ikke nødvendigvis kan fortælle, hvilken fisk de får på en given dato, men at vi til gengæld garantere, at de får god, dansk fisk.

Kontakt os

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.