E-handelskonferencen

Årets mødested for e-handlere hvert eneste år. På denne konference bliver der kigget strategisk ud i fremtiden og vi danner os et overblik over, hvorfor e-handel i fremtiden bliver en større del af forretningen. E-handelskonferencen 2021 bliver afholdt virtuelt den 14. oktober 2021 - så husk at sætte dit kryds i din digitale kalender og invitér dine kollegaer, så vi kan være #digitaltsammenhverforsig

E-handelskonferencen 2021

Vi glæder os til et brag af et forretnings-mekka for e-handlere, hvor der bliver delt tips og tricks fra cases og eksperter på kryds og tværs. 

Temaet for dette års største konference er 'The New Normal'. Desuden bliver der kigget nationalt samt internationalt og selvfølgelig tager vi også turen forbi buzzwords som bæredytighed og vækst.

Konferencen bliver afholdt virtuelt (ligesom i 2020 hvor vi havde 1.600 gæster) og konceptet er blevet trykprøvet en del gange i år ... dette betyder, at du med ro i maven kan invitere dine kollegaer/venner/samarbejdspartnere og være med til at skabe en fantastisk dag med ligesindede!