; ;

Fremtidens velfærdssamfund har brug for et styrket offentligt-privat samarbejde. Men hvordan får din virksomhed et bedre samarbejde med det offentlige?

 

Når det offentlige og private samarbejder, så vinder Danmark. Derfor er det Dansk Erhvervs ambition, at Danmark skal være verdens bedste til offentlig-privat samarbejde.

Samarbejdet er forudsætningen for Danmarks internationale konkurrenceevne og byggestenen for fremtidens velfærdssamfund.

Men hvordan får din rådgivningsvirksomhed, så mere og et bedre samarbejde med det offentlige? Nedfor finder du 3 anbefalinger, der kan give din virksomhed et bedre overblik:

1.Orienter dig i markedet
Find ud af, hvordan det offentlige køber ind på dit område. Sker det for eksempel via. rammeaftaler, indkøbsfællesskaber eller offentlige udbud. Steder der kan være relevante at orientere sig er: udbud.dk samt indkøbsstrategier og udbudsplaner.

2.Fokuser på det problem, du kan løse
I stedet for at fokusere på det, du gerne vil sælge, kan du med fordel sætte fokus på, hvilket problem du kan hjælpe din potentielle offentlige kunde med at løse.

3.Kend spillereglerne
Udbudsloven danner ramme for det meste offentlig-privat samarbejde. Det er vigtigt at kende og forstå den. Du kan hente viden og inspiration hos Dansk Erhverv, som tilbyder udbudsrådgivning samt kurser: Offentlig-privat samarbejde (danskerhverv.dk)]

Kilde: Dansk Erhverv

Andre relevante fokusområder

Kontakt

Offentlig-privat samarbejde

Malene Jæpelt

Chefkonsulent
Medarbejderprofil