Fødevarerådgivning til virksomheder i hotel- og restaurationsbranchen
Kontakt
Dansk Erhvervs fødevareteam tilbyder sparring og rådgivning om regler på fødevareområdet. Det kan blandt andet være spørgsmål om fødevarekontrol, hygiejne, fødevarekontaktmaterialer, mærkning, sporbarhed, import, eksport og meget andet.
Er du FullService- eller Arbejdsgivermedlem af Dansk Erhverv? Så står vores fødevareteam klar til at hjælpe dig med rådgivning om:
Fødevarekontrol
Råd og vejledning før og efter et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen.
Fødevareregler
Erhvervsjuridisk rådgivning med relevans for fødevareområdet, herunder indenfor fødevarekontaktmaterialer, madspild, markedsføringsret, grøn markedsføring, vildledning i øvrigt og forbrugerret
Fødevarenyhedsbrev
Løbende information om nye regler og initiativer på fødevareområdet via nyhedsbrevet Fødevarer, der udkommer en gang om måneden, samt via andre nyhedsbreve. Se vores tidligere nyhedsbreve her
Aktuelle events
Forskellige arrangementer og temamøder med relevans for fødevarebranchen, fx om madspild, fødevarekontrol, grøn markedsføring, fødevarekontaktmaterialer, plantebaserede fødevarer, afskovningsfri værdikæder mv.
Fødevarenetværk
Netværk for Arbejdsgiver- og FullService-medlemmer med fokus på aktuelle emner. Læs mere om Fødevarenetværket i Dansk Erhverv her
Dansk Erhverv repræsenterer en bred vifte af medlemmer inden for fødevarebranchen, der dagligt opererer i et tæt reguleret felt. Derfor arbejder Dansk Erhverv for at fjerne de tidsler i lovgivningen, der unødigt hindrer vækst, innovation og grøn omstilling. Målet er at skabe de bedst mulige rammevilkår for fødevarevirksomhederne.
Dansk Erhverv har repræsentation i diverse fora og udvalg i Fødevarestyrelsen, Miljø- og Fødevareministeriets departement mv. og leverer indspil til Virksomhedsforum, Implementeringsrådet mv., ligesom vi sidder med i bl.a. Food Policy Committee i EuroCommerce.
læs om vores rådgivning her

Juridisk rådgivning til virksomheder i restaurationsbranchen
Medlemmer af Dansk Erhverv har adgang til et stort hold af juridiske rådgivere, en juridisk hotline og en række guides, værktøjer og standardkontrakter på Dansk Erhvervs hjemmeside.

Fødevarerådgivning til virksomheder i hotel- og restaurationsbranchen
Dansk Erhvervs fødevareteam tilbyder konkret sparring og rådgivning om regler på fødevareområdet.

Rådgivning om regler for plast, emballage og take-away
Dansk Erhvervs emballageeksperter hjælper med råd og vejledning til reglerne på området.

Arbejdskraft, efteruddannelse og elever for virksomheder i restaurationsbranchen
Få hjælp til din rekruttering medarbejderudvikling og elever, bl.a. uddannelsesmuligheder, tilskud og uddannelsesaftaler.

Få mere viden her



