Vil du være med i Indstillingsudvalget?

E-handelsprisens indstillingsudvalg gennemgår og udvælger de indstillede virksomheder og e-handlere. En proces der løber fra januar til maj måned. Lige nu kan du ansøge om en plads i udvalget 2023.

Intro

Den 25. maj 2023 bliver årets helt store festdag med prisoverrækkelser til de absolut bedste danske e-handlere. I processen frem til E-handelsprisfesten, spiller indstillingsudvalget en afgørende rolle i at finde frem til vinderne af en E-handelspris i hele 13 kategorier. Det er i denne proces, at du kommer ind i billedet.

Ansøg om en af de eftertragtede pladser i indstillingsudvalget 
Vil du gerne deltage i udvælgelsen af de nominerede? Så er det om at gribe chancen nu!
Udvalget består af 75-80 erfarne e-handels-profiler inkl. dig. Du kommer til at deltage i udvalget i to kategorier. Fagligheden er i top og bølgerne går ofte højt, når der voteres og de vigtige valg skal træffes. Har du solid erfaring med e-handel og en holding til, hvem der skal vinde årets pris? Ansøg om at blive en del af udvalget i dag!

Ønsker du at få en af de eftertragtede pladser i indstillingsudvalget, skal du blot udfylde og indsende nedenstående spørgeskema senest søndag den 11. december 2022. Vi er meget åbne overfor nye medlemmer i indstillingsudvalgene – og hilser samtidig tidligere medlemmer velkomne igen. Nøgleordene for deltagelse er diversitet og høj faglighed. Vi forventer således, at der bliver rift om pladserne igen i år. 

Indstil selv 3 kandidater til en e-handelspris 
For at blive optaget i indstillingsudvalget skal du selv indsende 3 indstillinger til en e-handelspris. 
Dine indstillinger afgiver du i spørgeskemaet. Det kan derfor anbefales at forberede dine indstillinger inden du udfylder spørgeskemaet. 

Hvad får du ud at deltage i Indstillingsudvalget? 
Som aktiv deltager i indstillingsudvalget, får du:

  • En gratis billet til selve E-handelsprisfesten den 25. maj 2023
  • Mulighed for netværke med e-handlens største og mest erfarne profiler
  • Tilladelse til at tilføje positionen som en del af Indstillingsudvalget 2023 til dit CV

Dette er forudsat, at du: 

  • Deltager i begge Indstillingsudvalgene: d. 26. januar 2023 og d. 23. marts 2023. Udvalgene mødes fysisk i København 
  • Ankommer forbedret til møderne (dette indebærer at gennemlæse tilsendt materiale om indstillede virksomheder) og deltager aktivt på møderne

Kontakt

Kursus og Event

Pernille Trieb

Event- og partnermanager
Kursus og Event

Magnus Glenn Hansen

Event- og partnermanager
Digital Handel

Mathilde Møller

Konsulent