Dansk Erhverv for iværksættere

Iværksættere er fremtidens virksomheder. Hos Dansk Erhverv er virksomheder en del af en stærk erhvervsorganisation. Her på siden har du som medlem adgang til vores digitale værktøjskasse og du kan tilmelde dig events, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse. Hvis du endnu ikke er medlem, kan du læse nærmere om fordele og vilkår ved Dansk Erhvervs iværksættermedlemskab. Medlemskabet er gratis det første år.

Skal du være medlem?

Et Iværksættermedlemskab hos Dansk Erhverv giver din virksomhed en stærk og pålidelig sparringspartner. Et iværksættermedlemskab giver virksomheden adgang til en række af Dansk Erhvervs services i fire kvartaler:

  • Invitationer til events
  • Kurser om bl.a. marketing, HR og ny lovgivning
  • Dansk Erhvervs standardkontrakter
  • Politisk interessevaretagelse
  • Medlemsinformation og analyser
  • Rabatter og medlemsfordele

Hvis man som virksomhed ønsker juridisk rådgivning, adgang til vores barselsfond eller allerede er omfattet af overenskomster, skal man vælge et Dansk Erhverv FullService- eller et Dansk Erhverv  rbejdsgivermedlemskab. Det gratis Iværksættermedlemskab kan til enhver tid opgraderes til enten Basis-, FullService- eller  arbejdsgivermedlemskab under gældende vilkår og priser.

Du kan læse nærmere under fordele og vilkår.

Relevante kurser og event for iværksætteri

Kontakt

"Iværksættere er altafgørende for fremtidens velstand og arbejdspladser"

Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chef for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld dig nyheder om iværksætteri

Når du tilmelder dig nyheder fra Dansk Erhverv, giver du samtykke til at modtage faglige og politiske nyheder og analyser, samt efter omstændighederne tilbud om kurser, netværk, konferencer og andre events, der i nogle tilfælde leveres af eller i samarbejde med vores partnere. Du vil også kunne modtage information om rabat på produkter og services i vores medlemsfordelsprogram.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere om vores persondatapolitik her.