; ;

Diversitet kan være et værdifuldt aktiv for en arbejdsplads. Det er en forudsætning for, at virksomhederne kan få alle kompetencer i spil og sætte det bedste hold. Diversitet og mangfoldighed bidrager med nuancerede perspektiver og kendskab til forskellige løsninger, kundegrupper og markeder. Og det er ofte også en forudsætning for, at medarbejdere trives. Kort sagt er diversitet med til at skabe stærke virksomheder samt velstand og vækst i Danmark.

Kønsdiversitet i virksomheders bestyrelser og direktioner er aktuelt meget omdebatteret, både i medierne og politisk. Det skyldes bl.a., at Danmark sakker agterud i internationale ligestillingssammenligninger. Af Beskæftigelses-ministeriets Redegørelse/Perspektiv og Handlingsplan fremgår det, at regeringen i folketingssamling 2021/22 vil fremsætte et lovforslag, der understøtter virksomheder og organisationers arbejde med at fremme en mere ligelig kønsfordeling i bestyrelse og ledelse.

I Dansk Erhvervs Diversitetsnetværk sætter vi fokus på arbejdet med diversitet og mangfoldighed ude i virksomhederne: Hvad virker i praksis, hvad er der evidens for, og hvordan kommer vi videre? Alt sammen under en præmis om, at diversitet er et aktiv for en virksomhed. Mødet er kick-off-møde i Dansk Erhvervs Diversitetsnetværk. Der lægges vægt på gensidig introduktion og udpegning af emner til videre drøftelse i netværket i 2022. Obs: Kun for medlemmer af Dansk Erhvervs Diversitetsnetværk. Du kan læse mere om netværket her.

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.