Dansk Erhvervs Årsdag 2022 - Grønnere, stærkere

Sikkerhed, frihed, velfærd, arbejdsstyrke og et erhvervsliv i den grønne førertrøje, sådan som EU og resten af verden kender Danmark, er brændpunkterne for Dansk Erhvervs Årsdag 2022.

Årsdag

Dansk Erhvervs Årsdag 2022 - Grønnere, stærkere

1. sep 2022 KL. 13.00-17.00
Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Usikkerhed i verden. En ny klima- og energipolitisk dagsorden. Et velfærdssamfund til tiden og til fremtiden. Tidens udfordringer kalder på handlekraft. Både fra erhvervslivet og fra resten af samfundet.

På Dansk Erhvervs Årsdag sætter vi fokus på rammevilkårene for, hvordan danske virksomheder kan bidrage og gøre udfordringer til muligheder - både i Danmark og uden for vores egne grænser.

Den 1. september 2022 kan du blandt andre møde statsminister Mette Frederiksen, Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen, Petter Stordalen, ejer af Strawberry og grundlægger af Nordic Choice Hotels, tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt, investor og stifter af Nordic Female Founders Mia Wagner, USA's nytiltrådte ambassadør Alan Leventhal, adm. direktør i GN Hearing Gitte Aabo og Tour de France kommentator Dennis Ritter.

På dagen uddeler vi Dansk Erhverv-prisen, som overrækkes af H.K.H. Kronprinsen.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 31. august 2022
  • Afmeldingsfrist d. 31. august 2022

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK
Kommunikation

Mette Lynge Hansen

Chefkonsulent