{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
05. august 2020
En analyse fra Dansk Erhverv viser, at en stor del af danskerne er klar til at acceptere et reduceret varelager for ferske fødevareprodukter som for eksempel bananer, hvis det kan mindske madspildet. Bananer er blandt de madvarer, der procentvis inden for en varegruppe, bidrager mest til madspild. Accepten er på trods af at visse varetyper bliver udsolgt hurtigere, end hvad der hidtil har været tilfældet.
Analysen viser samtidig, at 84 procent vil fortsætte med at handle samme sted trods en øget risiko for udsolgte varer og 52 procent er villige til at gå til en anden butik for at indkøbe eventuelt udsolgte produkter. Omkring 11 procent af de danske forbrugere angiver, at de vil skifte butikken ud med en anden, hvis de oplever udsolgte ferske fødevareprodukter. Analysen er foretaget Norstat for Dansk Erhverv, juni 2019 på baggrund af interviews med 1006 repræsentative danskere.