{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
24. august 2020
Miljø- og Fødevareministeriet og tænketanken One Third samt en række af tænketankens medlemmer vil i ugen op til Danmarks første nationale madspildsdag tirsdag den 29. september 2020 og på selve dagen sætte fokus på mindre madspild. Dette bliver blandt andet markeret med kampagnen #Danmarkreddermaden på Facebook
Initiativet har sit afsæt i FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor det globale madspild per indbygger skal halveres inden 2030. Ligeledes har EU forpligtet sig til at halvere madaffaldet (madspildet) i detail- og forbrugerleddet og reducere fødevaretabet i produktion, transport og primærleddet inden 2030.
Mindre madspild er en central del af fødevarevirksomheders klimaindsats og bidrager til en mindre udledning af CO2, sikrer bedre udnyttelse af jordens ressourcer og bidrager positivt på bundlinjen.
Arbejder din virksomhed aktivt med indsatser, som medfører et mindre madspild i virksomheden eller i andre led i værdikæden, vil den nationale madspildsdag være en oplagt begivenhed til at gøre opmærksom på det.
Kontakt Jeppe Rønnebæk Kongsbak, hvis du vil høre mere om, hvordan jeres virksomhed kan være med til at markere Danmarks første nationale madspildsdag.