{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
18. februar 2020
Virus er en væsentlig årsag til fødevarebåren sygdom i Danmark. Af fødevarebårne virus er norovirus og hepatitis A de hyppigste syndere. I 2017 og 2016 var norovirus årsag til henholdsvis 37 % og 16 % af alle registrerede fødevarebårne sygdomsudbrud.
Derfor har Fødevarestyrelsen valgt, at en af deres kontrolkampagner i 2020 skal handle om netop fødevarebårne virus i detailvirksomheder. Formålet med Fødevarestyrelsens kontrolkampagne er:
I virksomheder, der håndterer uindpakkede fødevarer, er det særligt vigtigt at have fokus på personlig hygiejne, især hyppig håndvask, for at mindske risikoen for smitte. Ligeledes bør syge medarbejdere ikke lave eller servere mad til andre mennesker.
Læs mere om kontrolkampagnen på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Læs mere om personlig hygiejne i fødevarevirksomheder i kapitel 21 i hygiejnevejledningen: Vejledning om fødevarehygiejne.