Gemt

Vækst med Kultur og nyt Kulturnetværk

07. oktober 2020

Den årlige Vækst med Kultur-konference bliver i år holdt som et særarrangement for det nye Kulturnetværk i Dansk Erhverv.


Den 25. november samles Kulturnetværket for anden gang på Børsen, hvor Brian Mikkelsen vil give status på samlingen af kulturlivet i Dansk Erhverv og netværkets kommende aktiviteter.

Som en light-udgave af den årlige Vækst med Kultur-konference er der udviklet et helt særligt program til netværksmødet med fokus på fremtidens vækstmuligheder i det danske kulturliv, herunder kreative partnerskaber og forretningsmodeller post corona.

På programmet er blandt andet oplæg fra Anders Beyer, direktør for Festspillene i Bergen, Jakob Jensen, adm. direktør for DBU, Michael Bojesen, formand for Statens Kunstfond, og Jesper Christensen, adm. direktør for Live Nation, samt mange andre spændende stemmer. 

Næste år forventes Vækst med Kultur-konferencen at vende stærkt tilbage, som vi kender den. Sæt kryds allerede nu i kalenderen den 25. november 2021.

Om Dansk Erhvervs Kulturnetværk
Dansk Erhverv er i gang med at etablere et netværk for medlemmer, der arbejder inden for kulturområdet, og som har interesse i erhvervspolitiske rammevilkår, særligt i forhold til kommercielle aktiviteter.

Oprettelsen af netværket sker som en naturlig forlængelse af Dansk Erhvervs mangeårige aktivitet i krydsfeltet mellem kultur og erhverv og efter ønske fra toneangivende medlemmer på området.

Netværket har blandt andet til formål at bidrage til at styrke og fremme kulturlivets rammevilkår, samt at sætte tværgående problemstillinger i kulturerhvervet på den politiske agenda.

Kontakt Jeppe Mortensen herunder, hvis du vil høre mere.