; ;
Gemt

D-mærket er nu klar til betatest, og din virksomhed er inviteret

Inden længe er D-mærket klar til lancering, og Dansk Erhvervs medlemmer har nu mulighed for at være betatester for mærkningsordningens selvevalueringsplatform. Her kan din virksomhed gratis teste, om I lever op til D-mærkets krav om it-sikkerhed og dataansvarlighed.

Nyhed

05. juli 2021

Det kan både give en forretningsværdi og skabe tryghed blandt forbrugere, hvis it-sikkerheden og dataansvarligheden i danske virksomheder er i top. Men samtidig er det svært at se, hvilke virksomheder, der har god it-sikkerhed og er dataansvarlige. Derfor har Dansk Erhverv sammen med DI, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk – samt finansiering fra Industriens fond - stiftet D-mærket, som skal tydeliggøre hvilke virksomheder, der har styr på it-sikkerheden og håndterer data ansvarligt.

Bliv betatester
Til september 2021 bliver D-mærket officielt lanceret, men allerede nu kan virksomheder inden for udvalgte brancher få lov til at teste mærkningsordningens selvevalueringsplatform af. Gennem en online løsning til selvevaluering vil virksomheder gratis kunne teste, om de lever op til D-mærkets krav – og denne løsning er netop blevet klar til betatest.  

Fordele ved betatest:

  • Din virksomhed får adgang til at teste, om I opfylder D-mærkets krav
  • Hvis din virksomhed opfylder kravene, kan I – før alle andre – ansøge om at få D-mærket
  • De første 50 virksomheder, der indsender en ansøgning om at blive D-mærket, får ét års medlemskab. Fristen for ansøgning er d. 1. september 2021.
  • Virksomheder, der får tildelt D-mærket i forbindelse med betatest, kan indgå en aftale med D-mærket om særskilte PR-aktiviteter
  • Din virksomhed kan give værdifuld feedback til D-mærket, som er til fordel for alle virksomheder i Danmark


For at blive betatester kan jeres virksomhed sende en mail til kontakt@d-maerket.dk.

Kontakt

Teknologi, Digitalisering & Tele

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent