Gemt

We’re back! E-handelskonferencen slår igen dørene op

30. juni 2022

Danmarks største E-handelskonference er tilbage i fysisk storform efter to år i cyberspace. ”Jeg glæder mig, som de unge har glædet sig til Roskilde Festival,” lyder det fra Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv. 

Torsdag d. 13. oktober slår Dansk Erhverv – endelig – igen dørene op til en
E-handelskonference, hvor vi ikke bare sidder bag skærmen, men faktisk kan klappe, og kommunikere fysisk med hinanden. Det ser vi mildt sagt frem til, forklarer e-handelsdirektør Niels Ralund: 

”Jeg synes faktisk, at det har fungeret godt med den digitale version, for det kan også noget. Men når det er sagt, så er det klart, at vi foretrækker den fysiske version. Jeg glæder mig helt vildt til at byde velkommen og ellers bare komme rundt og hilse på vores medlemmer og alle de andre deltagere. ” 

Det er 17. gang, at E-handelskonferencen løber af stablen, men i år den noget helt særligt, forklarer Niels Ralund.  

”Den kommer på bagkant af to år med digitale konferencer og en pandemi, der virkelig har forandret e-handelsverdenen. Samtidig er det første gang, at vi skal afholde den fysisk som en del af Dansk Erhverv, og det er også med til, at vi lige giver den en ekstra skalle. Vi står på alle måder et nyt sted og derfor er undertitlen på årets konference også, at E-handel er blevet Big Business, for det er det” 

Stærkt program - flere talere på vej

Derfor er der også blevet lagt ekstra kræfter programmet, der næsten er fuldt på plads, siger Niels Ralund: 

”Jeg synes, at det ser godt ud. Der er både talere, der kan tage os op i helikopteren, og talere, der inviterer helt ind i maskinrummet for nu at bruge en kliché.”  

Du kan blandt andet glæde dig til at opleve Karl Lillrud, Kevin McSpadden, Astrid Haug, Pernille Lotus, Hesehus, Miinto, Clerk.IO, TikTok og mange mange flere.  

Billetsalget er allerede åbent og hvis du slår til nu, så sparer du 500,- på billetprisen - så hop ind og giv dig selv en grund til at glæde dig til oktober. 

 

Kontakt

Digital Handel

Niels Ralund

E-handelsdirektør
Medarbejderprofil
Kursus og Event

Pernille Trieb

Event- og partnermanager