; ;
Gemt

Bliv en del af arkitekturåret 2023

10. november 2022

Dansk Erhverv og Wonderful Copenhagen inviterer til webinar om verdensarkitekturåret - World Capital of Architecture 2023 - hvor du som virksomhed kan tage del i fejringen af København som værtsby.  

 

Hele verdens arkitekturfokus rettes mod hovedstaden til næste år, når København i 2023 er udnævnt til UNESCO UIA World Capital of Architecture og i juli måned er værtsby for UIA World Congress of Architects i Bella Center, med mere end 10.000 deltagere.  

Det svarer til at OL i arkitektur kommer til København og tilsammen giver de to events en ganske unik anledning til at promovere byens arkitekturfortælling, trække turister til og styrke Københavns internationale brand.

Med en ny international brandfortælling 'Copenhagen is for you...', kan virksomheder selv engagere sig i fortællingen og folde verdensarkitekturåret ud over for et internationalt publikum.

Samtidig vil der året igennem være rig mulighed for at engagere sig i aktiviteter med arkitektur og design i centrum.

Webinar guider til eget engagement
For at give det fulde overblik inviterer Dansk Erhverv sammen med Wonderful Copenhagen til et webinar om arkitekturårets mange muligheder.

Her kan du bl.a. blive klogere på hvordan Københavns Kommune med Teknik- og Miljøborgmester Line Barfod ser udnævnelsen understøtte visionerne for udviklingen af København som en bæredygtig by.

Du kan også høre, hvordan du selv som virksomhed kan engagere dig i arkitekturfortællinger og anvende dem i din egen markedsføring og kommunikation. Vi præsenterer det internationale kampagnekoncept udviklet af Wonderful Copenhagen, sammen med Copenhagen Capacity, Creative Denmark og København Kommune, og stiller skarpt på dets muligheder, guidelines og toolbox, så byens virksomheder i fællesskab kan sætte turbo på den internationale promovering af byens styrkepositioner.

Endelig giver NH Hotels konkrete eksempler på, hvordan de bruger værktøjerne i toolkitet til at sætte arkitekturen i fokus i deres markedsføring, ligesom vi med Dansk Arkitektur Center giver en intro til en række forskellige aktiviteter relateret til både verdenskongressen og programmet for selve verdensarkitekturåret.

Webinaret finder sted live fredag den 18. november fra kl. 14-15 og du kan læse mere og tilmelde dig her Arkitekturåret 2023 - toolkit og engagement (danskerhverv.dk)

Kontakt

Turisme, oplevelse & kultur

Michael Folmer Wessman

Chefkonsulent