; ;
Gemt

Send os jeres bøvl og byrder!

10. januar 2023

Bøvl og byrder har været et fokusområde for Dansk Erhverv igennem mange år. Vi er derfor meget glade for, at det fremgår af det nye Regeringsgrundlag, at regeringen vil arbejde aktiv for at mindske erhvervslivets byrder.  

 

Dansk erhvervsliv skal have gode og fornuftige rammebetingelser, som understøtter vækst og velstandsskabelse til gavn for det danske samfund. Det er vigtigt at undgå overdrevent komplekse eller byrdefulde regler, der skader erhvervslivets vilkår. Dansk Erhverv er derfor meget positiv over, at det fremgår af Regeringsgrundlaget, at regeringen vil arbejde aktivt for at mindske mængden af byrder på erhvervslivet. 

Bøvl og byrder er en dagsorden, som generelt ligger Dansk Erhverv meget på sinde. Vil vi derfor gerne opfordre vores handelsmedlemmer til at sende information om de bøvl- og byrder, som fylder i hverdagen – så vi kan tage det med i vores kommende dialog med regeringen. Det er særligt relevant nu, hvor regeringen har sat en mindskelse af byrderne på erhvervslivet, på dagsorden. 

Information kan sendes til chefkonsulent Tina Buur på tbj@danskerhverv.dk.  

Kontakt

Handel

Tina Buur Johnsen

Chefkonsulent
Medarbejderprofil