{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
12. juni 2023
Nye stjerner til Koan, Aro, Domæne, Grand Royal, Tri Agger og Villa Vest . Aftenens Michelin-stjerner dryssede ud over hele 6 nye restauranter i det ganske danske land. Klarest på den danske madhimmel er fortsat Noma og Geranium, der beholder sine tre Michelin-stjerner.
Og restauranterne i den øverste liga med en eller flere Michelin-stjerner har i de seneste år været banebrydende for den gastronomiske revolution, som Danmark har undergået. Ser vi på årets gevinst på 7 stjerner, så er værdien langt mere end bare symbolsk. Vinderne er alle virksomhederne i turismens værdikæde.
”Danmark er nået op i en ny liga på den globale madscene, og her kan Danmark tilbyde alt fra den gastronomiske superoplevelse til den klassiske hotdog og alt derimellem. Det samlede fokus på kvalitet, lokale fødevarer og madoplevelser er med til at tiltrække turister til Danmark, der søger den unikke smagsoplevelse. Det er ikke kun fantastisk for restauranterne, men også for resten af landets turisme- og oplevelsesindustri,” siger Lasse Fridberg Bilstrup, chefkonsulent for turisme, oplevelse og kultur i Dansk Erhverv.
I 2022 fik 29 danske restauranter inklusive Færøerne ikke færre end 41 Michelin-stjerner, og med årets høst på 7 stjerner er Danmark stadigvæk foran vores nordiske nabolande.
”Vi holder fortsat fanen højt. Det er imponerende, men det er også nødvendigt. For konkurrencen om turisterne er og bliver hård. Der skal hele tiden produktudvikles, så de andre ikke kommer foran os, og det kræver selvfølgelig, at rammerne for at skabe de unikke oplevelser er i orden. Her kan Danmark godt oppe sig i forhold til at sikre sådan noget som fuld momsafløftning og tiltag til at sikre den rigtige arbejdskraft til restauranterne,” siger Lasse Fridberg Bilstrup, chefkonsulent i Dansk Erhverv Turisme, oplevelse og kultur.