{{title}}
{{body}}
;
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
Følgende er nu registreret og vil danne grundlag for kontingentopkrævningen.
Samlet lønsum: {{formattedPayrollFunction}}
Antal ansatte: {{payrollRegistration.numberOfEmployees}}
Antal ansatte d. 30/9: {{payrollRegistration.numberOfEmployees309}}
Vi har sendt dig en kvittering pr. mail.
Har du rettelser, bedes du besvare den mail, vi har sendt dig eller kontakte os per telefon på {{MemberDepartmentPhonenumber}}.
Med venlig hilsen
Økonomisekretariatet
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
12. marts 2025
For at sikre fødevaresikkerheden er det afgørende, at fødevarevirksomheder prioriterer vedligeholdelse af deres lokaler og udstyr. Effektiv rengøring kan være udfordrende, især når bordplader er slidte, hylder er rustne eller fliser er flækkede. Snavs, der samler sig i revner og sprækker, kan skabe gode vækstbetingelser for mikroorganismer, hvilket kan udgøre en risiko for fødevareforurening.
Potentielle fødevaresikkerhedsrisici kan proaktivt forebygges ved løbende at fokusere på vedligeholdelse og vælge egnede materialer. Find vejledning til vedligeholdelse af lokaler og udstyr i Dansk Erhverv nyheden: Tjek op på vedligeholdelsen af lokaler og udstyr i din fødevarevirksomhed
Kampagnens formål
Kontrolkampagnen gennemføres fra april til oktober 2025, og har til formål at kontrollere og vejlede om at:
Målgruppe
Kampagnen henvender sig til engros- og detailvirksomheder, der behandler og/eller forarbejder fødevarer. Formålet er at sætte fokus på vedligeholdelse af lokaler, udstyr mv. i produktionsområder.
Læs mere om kontrolkampagnen Vedligehold i fødevarevirksomheder med behandling og/eller forarbejdning i både engros og detail på Fødevarestyrelsens hjemmeside.